location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-chield
Version

Version

VersionVejl. udsalgsprisGearkasse
2.0 X 389 900 dkk 6MT
2.0 X 419 900 dkk Lineartronic
2.0D X 459 900 dkk 6MT
2.0D X 489 900 dkk Lineartronic

 

VersionVejl. udsalgsprisGearkasse
2.0 XS 434 900 dkk 6MT
2.0 XS 464 900 dkk Lineartronic
2.0 XE 529 900 dkk Lineartronic
2.0D XS 504 900 dkk 6MT
2.0D XS 534 900 dkk Lineartronic
2.0D XE 569 900 dkk 6MT
2.0D XE 599 900 dkk Lineartronic

XT

VersionVejl. udsalgsprisGearkasse
2.0 XT Exclusive 589 900 dkk Lineartronic
2.0 XT Sport 499 900 dkk Lineartronic

 

360°

360°

 

Crystal Black Silica
Eksteriør

Eksteriør

Ægte robusthed er en blanding af beskedenhed, styrke og udholdenhed. Kvaliteter, som Forester understreger med et selvsikkert, seriøst design. Mere markant og stilfuldt end nogensinde tilbyder Forester en elegant, afbalanceret fremtoning, der passer perfekt til dens overbevisende og harmoniske præstationer.

Eksteriør udstyr

Interiør
 • Interiør
 • Komfort
 • Plads
 • 360°
Interiør

Interiør

Kabinen i Forester tager imod dig og dine passagerer med moderne komfort og et interiør, der giver alle god plads og en høj grad af funktionalitet. For at imødekomme alle dine ønsker og behov har vi placeret hver eneste funktion i Forester præcis der, hvor du skal bruge den. Alt er designet rummeligt og gennemtænkt, så det er lettere at komme til og en fornøjelse at køre bilen.

Interiør udstyr

Komfort

Interiør

Når du tager hjemmefra, behøver du ikke efterlade alt derhjemme. Hold forbindelsen – uden at blive afledt – med teknologi, der er intuitiv og nem at bruge. Forester kobler dig op, når du er undervejs, med infotainment, navigation og lydsystemer, du kan kontrollere via et enkelt tryk med fingeren. Med opkobling af smartphone eller iPhone er du aldrig langt fra dine egne spillelister.

Plads

Interiør

Forester er klar til at holde trit med dit liv lige fra planlagte ferier til spontane weekendture. Det brede lastrum kan rumme fire store kufferter og pladskrævende fritidsudstyr, mens den elektriske bagklap, store døråbninger og lave sidetrin gør det lettere og hurtigere at læsse af og på. Skal du transportere lange genstande, kan bagæsdet deles 60/40 og fældes helt ned.

360°

Interiør

Teknologi
 • Boxermotor
 • Symmetrical AWD
 • Gearkasser
Boxermotor

Teknologi

Få andre SUV’er tilbyder samme selvsikkerhed og reaktionsevne som Forester, og den vigtigste grund finder du under motorhjelmen – Subaru Boxermotoren. Den vandret orienterede konfiguration af Subaru Boxermotoren placerer stemplerne i en 180 graders vinkel i forhold til hinanden og giver dermed en lavere og fladere profil end andre motortyper. Det giver motoren – og dermed hele bilen – et lavere tyngdepunkt og bedre balance. Derudover udligner stemplernes modsatrettede bevægelser hinanden, hvad der også reducerer vibrationerne.

Lær mere om Boxermotor

 
Symmetrical AWD

Teknologi

Kontrol giver selvtillid, og stabilitet skaber en smidighed, der begejstrer i Forester. Subarus biler inspirerer til selvtillid bag rattet som en naturlig følge af den stabile konstruktion af det symmetriske firehjulstræk i kombination med Subarus fint afbalancerede boxermotorer. Teknologien giver perfekt kontrol på alle underlag og under krævende forhold. Forester udmærker sig ved perfekt sideværts balance og styrepræcision, da alle større komponenter orienterer sig efter længderetningen, mens det lave tyngdepunkt giver en engagerende og responsiv kørsel. De unikke fordele ved symmetrisk firehjulstræk er hemmeligheden bag de inspirerende køreegenskaber og gør det nemmere for dig at undgå farlige situationer.

Lær mere om AWD

Gearkasser

Teknologi

Forester opnår et inspirerende niveau af reaktionsevne og effektivitet med Lineartronic. Ved at holde motoren på optimale omdrejninger og fastholde det moment, der ellers ofte går tabt ved gearskift, sørger denne unikke gearkasse for dramatisk forbedret brændstoføkonomi. Nye skiftekontroller holder kørslen let, smidig og responsiv med en mere direkte fornemmelse af Subaru Boxermotoren. Lineartronic til 2.0D og 2.0XT håndterer også det øgede moment med mindre mekanisk støj for at sikre en mere smidig og dæmpet komfort. Den trinløse og den trinvise funktion sikrer en betryggende overførsel af kræfterne ved acceleration. Og sidst, men ikke mindst, er Lineartronic på langs koblet på Active Torque Split AWD, der reagerer på underlaget ved konstant at kontrollere fordelingen af moment mellem for- og bagaksel.

Lær mere om gearkasser

Sikkerhed
Tilbehør

Tilbehør

 • Transport

 • Komfortudstyr

 • Beskyttelse

 • Eksteriør

 • Interiør

 • Sikkerhed

 • Fælge

 • Motorvarmer

 • Audio & navigation