location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding

Ny Subaru XV

Stop drømmene. Gør det!

 

Vil du være den første til at testkøre

og komme til vores VIP visning i slutningen af november?

 

Tilmeld dig allerede i dag!

Ny Subaru XV

Stop drømmene. Gør det!

 

Vil du være den første til at testkøre

og komme til vores VIP visning i slutningen af november?

 

Tilmeld dig allerede i dag!

Ny Subaru XV viser fremtiden for Subaru.

En helt ny bil, bygget på en helt ny platform.

Et reelt løft af interiør, mere tyst, større køreglæde og med

føreassistancesystemet EyeSight som standard.


Tilmeld dig allerede i dag!

360°

360

Cool Grey Khaki
Eksteriør

Eksteriør

Da vi lancerede Subaru XV for fem år siden, repræsenterede den noget helt nyt. Modellen blev hurtigt populær og var med til at give Subaru en endnu bredere kundekreds. Nu kommer næste generation, og det er en ny bil hele vejen igennem. Den har ikke overtaget én eneste del af eksteriøret fra forgængeren, og alligevel ser du med det samme, at det er en XV. Vi afviger nemlig ikke afgørende fra designet, da det – sammen med bilens køresikkerhed og kvalitet – er det, som ejerne af den tidligere generation har sat specielt meget pris på.

Læs mere

Interiør
  • Interiør
  • Plads
  • 360°
Interiør

Interiør

En helt ny bil er naturligvis også tænkt om i kabinen. De svungne linjer, de behagelige, bløde materialer og den nyeste infotainment-teknologi gør kørslen til en ren fornøjelse. Kabinen er også mere støjsvag og rummelig end den nuværende generation af Subaru XV. Interiøret har allerede vundet priser for sit design.

Se mere

Plads

Interiør

Subarus smarte hjulophæng sparer meget plads i kabinen. Selv med fem personer i bilen har du god plads til deres bagage. Bagsædet kan også deles og fældes ned. Så har du plads til en rigtig stor last.

Læs mere 

360°

Interiør

sikkerhed
  • Eyesight
  • Ny platform
Eyesight

sikkerhed

Førerassistentsystemet EyeSight anses af mange uafhængige instanser for verdens bedste. EyeSight overtager ikke kørslen, men assisterer dig for at undgå ulykker. EyeSight er baseret på et stereokamera og er unikt, fordi det indeholder alle funktioner i et enkelt integreret system. EyeSight kan skelne mellem biler, cyklister og fodgængere, og bilen bremser automatisk for at undgå kollisioner. Systemet har farvesyn for at kunne identificere bremselys og indeholder desuden adaptiv fartpilot, vognbaneassistent og slingrealarm.

Læs mere

Ny platform

sikkerhed

Subaru XV er den første model, der er baseret på den nyudviklede Subaru Global Platform. Konstruktionen vil danne grundlag for alle kommende Subaru-modeller, og da den er næsten dobbelt så stiv som den tidligere platform, har den et forspring, når det gælder komfort, køreglæde og sikkerhed. Den nye platform er også udviklet til fremtidige typer af drivlinjer – fra benzin til hybrid og el.