location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding
Version

Version

VersionVejl. udsalgsprisKampagnepris Gearkasse
2.5i Base 499 900 dkk 409 900 dkk Lineartronic
2.5i Ridge 544 900 dkk 454 900 dkk Lineartronic
2.0D Base 539 900 dkk 449 900 dkk Lineartronic
2.0D Ridge 579 900 dkk 489 900 dkk Lineartronic

VersionVejl. udsalgsprisKampagneprisGearkasse
2.5i Summit 589 900 dkk 499 900 dkk Lineartronic
2.0D Summit 629 900 dkk 539 900 dkk Lineartronic
360°

360°

 

Tungsten Metallic
Eksteriør

Eksteriør

Interiør
 • Interiør
 • Komfort
 • Plads
 • 360°
Interiør

Interiør

Det indbydende interiør lokker dig ind i den behagelige kabine. Udsøgte materialer og brugervenlig teknologi sikrer høj komfort og stor bekvemmelighed, mens den gennemtænkte opbevaringsplads giver fleksibilitet til alle hverdagens små eventyr.

Interiør udstyr

Komfort

Interiør

Gør hver dag til noget særligt. Det innovative design og teknologien bag Outback gør arbejdet for dig og er nyttigt i dagligdagen. En 7-tommer central touchskærm og et LCD-display giver dig adgang til det hele. Det nye premium lydsystem med 12 Harman/Kardon højttalere*1 eller standard lydanlægget med seks højttalere fryder alle i bilen. Derudover er hele systemet kompatibelt med smartphones, så du altid kan holde forbindelsen.*2

*1 Fås kun til Summit.

*2 Føreren er altid ansvarlig for sikker og opmærksom kørsel. Undgå venligst at betjene touchskærmen under kørsel.

Plads

Interiør

Når kravene til tilværelsen løbende skifter, er det rart at vide, at Outback står parat til at imødekomme dem. Bagsmækken åbner med et tryk på en knap* og giver dig nem adgang til bagagerummet, så du kan læsse bilen og komme af sted.

Der er plads til mere af dit liv i en Outback. Lastkapaciteten er øget og har nu plads til op til fire 80-liters kufferter. Gulvet er gjort mere plant for at øge kapaciteten yderligere. Du kan også ændre indretningen takket være bagsæderne, der kan deles i forholdet 60/40. På den måde kan du køre med store genstande og et varierende antal passagerer.

 

* Fås kun til Summit.

360°

Interiør

Eyesight

Eyesight

Hos Subaru tror vi på allround sikkerhed, og en vigtig del af den er at undgå kollisioner, så det ikke kommer til ulykker. Derfor har vi udviklet EyeSight*1, et banebrydende hjælpesystem til støtte for føreren. Som et ekstra sæt øjne til vejen bruger EyeSight to stereokameraer til at opfange tredimensionelle farvebilleder med fantastisk billedgenkendelse, næsten på niveau med det menneskelige øje. Systemet bruger billeder fra begge kameraer til præcist af registrere form, hastighed og afstand. Og det registrerer ikke kun køretøjer, men også motorcykler, cyklister og fodgængere.*2 Når en potentiel faresituation bliver registreret, advarer systemet dig og aktiverer sågar bremserne, hvis det er nødvendigt for at undgå en ulykke. Med et så dramatisk forbedret sikkerhedsniveau reducerer EyeSight presset på dig bag rattet og styrker din sikkerhed, når du er undervejs i den nye Outback.

Lær mere om Eyesight

Teknologi
 • Boxermotor
 • Symmetrical AWD
 • Gearkasse
Boxermotor

Teknologi

Få andre biler kører med samme selvsikkerhed som Outback, og det skyldes ikke mindst den unikke motorkonstruktion, vi anvender. Den vandret orienterede konfiguration af Subaru boxermotoren placerer stemplerne i en 180 graders vinkel i forhold til hinanden og giver dermed en lavere og fladere profil end andre motortyper. Det giver motoren – og dermed hele bilen – et lavere tyngdepunkt og bedre balance. Derudover udligner stemplernes modsatrettede bevægelser hinanden, hvad der også reducerer vibrationerne.

Lær mere om boxermotor

Symmetrical AWD

Teknologi

Kontrol giver selvtillid, og stabilitet skaber en smidighed, der begejstrer i den nye Outback. Subarus biler inspirerer til selvtillid bag rattet som en naturlig følge af den stabile konstruktion af det symmetriske firehjulstræk i kombination med Subarus fint afbalancerede boxermotorer. Teknologien giver perfekt kontrol på alle underlag og under krævende forhold. Outback udmærker sig ved perfekt sideværts balance og styrepræcision, da alle større komponenter orienterer sig efter længderetningen, mens det lave tyngdepunkt giver en engagerende og responsiv kørsel. De unikke fordele ved symmetrisk firehjulstræk er hemmeligheden bag de inspirerende køreegenskaber og gør det nemmere for dig at undgå farlige situationer.

Lær mere om Symmetrical AWD

Gearkasse

Teknologi

Skabt til at få mest muligt ud af din Subaru boxermotor og det symmetriske firehjulstræk. Lineartronic CVT variabel transmission holder motoren i dens ideelle effektområde og sikrer Outback klassens førende brændstofforbrug på 16,4 km/liter (Diesel Lineartronic). Nye skiftekontroller gør kørslen jævn, behagelig og responsiv med både 2.0D og 2.5i motorerne, mens Lineartronic med 2.0D også håndterer øget drejningsmoment med mindre mekanisk støj for mere lydsvag kørsel. Skiftekontrollerne har en ny trinvis, variabel form for kontrol, der harmonerer med ændringer i bilens hastighed og motorens omdrejninger, så føreren mærker skiftepunkter ved acceleration. Det giver en tæt og sikker forbindelse mellem bil og fører.

Lær mere om gearkasser

Sikkerhed
 • Aktiv sikkerhed
 • Passiv sikkerhed
Aktiv sikkerhed

Sikkerhed

Hos Subaru mener vi, at den eneste gode ulykke er den, der aldrig sker. Derfor har vi udstyret den nye Outback med symmetrisk firehjulstræk, der sikrer kontrol under næsten alle vejrforhold, og med Subaru boxermotoren, som giver stabilitet med sit lave tyngdepunkt. Vehicle Dynamics Control System og generøst dimensionerede bremser giver også Outback atletiske reflekser, så den bliver mere adræt og gør det nemmere for dig at styre uden om farerne.

Passiv sikkerhed

Sikkerhed

Alle om bord i bilen er vigtige, og derfor går den nye Outback langt for at beskytte dig og dine passagerer med pålidelige sikkerhedssystemer som hele syv SRS* airbags, ringformede rammer til forstærkning samt et grundlæggende design, der gør kabinen sikker. Livet er fyldt med risici, men vi har sørget for, at din Outback er med til at sikre alt, hvad der er værdifuldt.

Tilbehør

Tilbehør

 • Transport

 • Komfortudstyr

 • Beskyttelse

 • Eksteriør

 • Interiør

 • Sikkerhed

 • Fælge

 • Motorvarmer

 • AUDIO & NAVIGATION