location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding

Subaru XV  

Prisliste Påhængsvægt

Subaru XV  

Prisliste Påhængsvægt

Versioner

Versioner

Benzin

VersionVejl. udsalgsprisGrkasse
1.6i 304 900 dkk 5MT
1.6i Sport 354 900 dkk 5MT
2.0i 344 900 dkk 6MT
2.0i Sport 374 000 dkk 6MT
2.0i Business Sport 429 000 dkk 6MT
1.6i 329 900 dkk Lineartronic
1.6i Sport 379 900 dkk Lineartronic
2.0i 369 900 dkk Lineartronic
2.0i Sport 399 000 dkk Lineartronic
2.0i Business Sport 454 000 dkk Lineartronic

Diesel

VersionVejl. udsalgsprisGearkasse
2.0D 389 900 dkk 6MT
2.0D Sport 424 900 dkk 6MT
2.0D Business Sport 479 900 dkk 6MT
360°

360°

Crystal Black Silica
Eksteriør

Eksteriør

Tag et sving, sæt farten op, stop i tide. Kør dine egne veje hver dag. Det er den følelse, en Subaru er udviklet til at give dig bag rattet. Og Subaru XV fortsætter traditionen med et flot, nyt look, der passer til de friske køreegenskaber. Det bliver understreget af visuelle forbedringer som den stilfulde, nye kølergrill, kofangerne og forlygterne. Subaru XV gør indtryk.

Interiør
 • Komfort
 • Interiør
 • Plads
 • 360°
Komfort

Interiør

Kabinens design er inspireret af Subarus fortid inden for fremstilling af flyvemaskiner. Derfor er der i hele layoutet tænkt på ergonomi og logisk placering af kontakter og instrumenter.

Læs mere om komfort

Interiør

Interiør

Vi kan tale længe om interiøret på Subaru XV. Det er nemlig omhyggeligt udviklet for at give den bedste komfort, uanset om du kører bilen eller er passager, og for at give plads for dagens aktiviteter og morgendagens overraskelser. Takket være bilens usædvanlig lange akselafstand, og den generøst udformede kabine, så er der rigtig god plads. Både foran og på bagsædet. Desuden sidder du højt og har usædvanlig godt udsyn til alle sider

Interiør udstyr

Plads

Interiør

Subarus smarte hjulophæng sparer meget plads i kabinen. Selv med fem personer i bilen har du god plads til deres bagage. Bagsædet kan også deles og fældes ned. Så har du plads til en rigtig stor last.

360°

Interiør

Teknologi
 • Boxermotor
 • Symmetrical AWD
 • Gearkasse
Boxermotor

Teknologi

Subaru Boxermotorerne er lette og kompakte. Derfor kan de anbringes lavt i motorrummet og bidrage til et lavt tyngdepunkt. Den unikke boxer-teknologi giver en velafbalanceret og næsten vibrationsfri motor. En Boxermotor har en blødere motorgang og trækker rent i et større omdrejningsfelt end andre motorer. Motorens flade konstruktion sænker tyngdepunktet for hele bilen, hvilket har betydning for bilens evne til at gennemkøre skarpe kurver med høj stabilitet.

Læs mere om motoren i XV

Symmetrical AWD

Teknologi

Systemet Symmetrical AWD er unikt, fordi transmissionen, kardanakslen og det bagerste differentiale er placeret på en lige linje bag motoren. Derfor er det ikke nødvendigt at tilføre systemet yderligere komponenter for at opnå balance. Dertil kommer, at motoren er kompakt og flad, så den kan placeres lavt i motorrummet. Fordelene er lav vægt og bedre ydelse. Stabiliteten øges yderligere af det responsive firehjulstræk, der automatisk justerer trækkraften mellem akslerne.

Læs mere

Gearkasse

Teknologi

Subarus avancerede transmissions-teknologi er udviklet med det formål at udnytte motorens fulde potentiale til fremdrift under alle forhold. Vælg mellem den præcise, manuelle gearkasse og den automatiske transmission, der trods automatikken sikrer dig den fulde kontrol. Begge transmissionssystemer er perfekt integreret i Symmetrical AWD, så du altid høster maksimal køreglæde under alle forhold.

Sikkerhed

Sikkerhed

SUBARU XV er udstyret med aktive og passive sikkerhedssystemer for at hjælpe dig med at undgå uheld og beskytte dig bedst muligt, hvis det alligevel sker. Subaru Active Safety hjælper dig med at styre uden om problemer ved at tilbyde sikre køreegenskaber, præcis kontrol, et godt udsyn samt avancerede teknologier, der modvirker ulykker. Den passive sikkerhed beskytter dig, hvis uheldet alligevel er ude, gennem optimalt placerede airbags, whiplash-reducerende forsæder, trepunktsikkerhedsseler samt pedaler, der trækker sig tilbage.

Subaru euro ncap

Tilbehør

Tilbehør

 • Transport

 • Komfortudstyr

 • Beskyttelse

 • Eksteriør

 • Interiør

 • Sikkerhed

 • Fælge

 • Motorvarmer

 • Audio & navigation