location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding

WRX STI 

FINAL EDITION

Prisliste

WRX STI 

FINAL EDITION

Prisliste

Versioner

Versioner

VersionVejl. udsalgsprisGearkasse
WRX STI 669 000 dkk 6MT

GT

VersionVejl. udsalgsprisGearkasse
WRX STI GT 739 900 dkk 6MT
360°

360°

WR Blue Pearl
Eksteriør

Eksteriør

Motorsportfans over hele verden skal kun bruge tre bogstaver til at stave til fantastiske køreegenskaber: STI. Den helt nye WRX STI 2015 byder på frisk styling, med luftindtaget i motorhjelmen og den downforce-genererende hækvinge efterlader ingen tvivl om, hvad det er, og hvad den skal bruges til. Under overfladen genererer den præstationer, der er strammere og mere fokuserede end nogensinde.

Eksteriør udstyr

Køreoplevelse
 • SI-Drive
 • Multi-funktions display
 • DCCD
 • LCD-display
SI-Drive

Køreoplevelse

Subaru Intelligent Drive (SI-DRIVE) lader dig tilpasse WRX STI’s personlighed til dine behov og ønsker. Intelligent Mode [I] giver dig en jævn acceleration og tager hensyn til forbruget. Vælger du Sport Mode [S] får du en mere lineær respons og flere aspekter i din kørsel. Og vil du have maksimalt udbytte og fuld kontrol over den turboladede motor, skifter du bare til Sport Sharp Mode [S#]. Det giver den mest direkte speederrespons og præcis kontrol over motoren i hele omdrejningsområdet

Multi-funktions display

Køreoplevelse

Dette display er anbragt så synligt som muligt for at forstyrre kørslen mindst muligt. Det viser et udvalg af oplysninger, der giver dig kontakt med dit køretøj. Det kan endda vise en digital turbotrykmåler, så du kan holde styr på din turbolader.

DCCD

Køreoplevelse

Driver’s Control Centre Differential (DCCD) giver dig mulighed for at logge dig ind på WRX STI’ens differentialespærre og dermed få indflydelse på bilens køreegenskaber. Den justerer både den elektromagnetiske kobling og Limited Slip Differentialet (LSD) for at fordele momentet mellem for- og baghjul. Auto Mode giver den ideelle kraftfordeling under skiftende vejbetingelser, mens Auto [+] sender mere power fremad for at optimere vejgrebet. Auto [-] sender kræfterne bagud for at forbedre svingegenskaberne, og det sekstrins Manual Mode lader dig indlæse din egen foretrukne køreindstilling.

LCD-display

Køreoplevelse

Den mest vitale information under kørslen er kun et kort blik væk med de sprøde, let aflæselige målere. Når du fyrer op under din WRX STI, laver nålene et fuldt udslag bare for lige at få dig i stødet til turen. Under rækken af målere – midt i dit synsfelt - finder du en 3,5” skærm, som du kan indstille til at vise de informationer, du vælger.

Interiør

Interiør

Teknologi
 • Symmetrical AWD
 • Gearkasser
 • Boxermotor
 • Chassi
 • Active Torque Vectoring
Symmetrical AWD

Teknologi

Stabilitet er betryggende på vejen. Men stabilitet tilføjer også den adræthed, der giver tryghed til at søge spændingen i din kørsel. Subarus biler har en overlegen evne til at overlade kontrollen bag rattet til dig i kraft af det symmetriske firehjulstræks naturlige stabilitet i tæt samarbejde med SUBARU BOXER motor. Systemets unikke design overfører effektivt kræfterne til alle fire hjul for hele tiden at optimere kontrollen på alle typer underlag og under alle forhold. Det gør det også muligt at optimere balance og styreegenskaber ved at placere komponenter omkring længeaksen. Ydermere bidrager det til et lavt tyngdepunkt til gavn for den medrivende køreoplevelse. De unikke fordele ved symmetrisk firehjulstræk er så påfaldende, at det gør dig bedre til at undvige farer.

Gearkasser

Teknologi

Med en kort vandring, jævn og direkte bevægelse med den læderklædte gearknop lader skiftet i den manuelle gearkasse dig opleve hver en bevægelse, nålen foretager hen over den rødglødende omdrejningstæller. Du oplever den fulde kontrol over den nye STI’s mange kræfter, når du finder det rigtige gear til hastighed og omdrejninger for at få mest muligt ud af motorens sprudlende momentkurve.

Boxermotor

Teknologi

Få motorer kan matche Subarus 2,5-liters turbomotor, når det kommer til ren underholdning på ethvert underlag. Den formidler rå kraft med total kontrol, når turboen uden tøven slipper kræfterne løs til intens acceleration. Års gennemprøvning har bare gjort den bedre, og den har aldrig været bedre end i den nye WRX STI.

Læs mere om Boxermotor

Chassi

Teknologi

Mange års intens konkurrence, omfattende testning og fremskridt inden for materialer og produktionsmetoder har tilsammen inspireret til det nye chassis-design. Exceptionel styrke og lynhurtig respons var centrale punkter for udviklingen. Højstyrkestål er brugt overalt i rammen for at øge vridningsstabiliteten og sænke bilens vægt. Affjedringen er finjusteret til nøjagtige standarder med stivere støddæmpere og hurtigere fjedre og forbedringer som stivere kuglebøsninger. Det afbalancerer stivheden på mesterlig vis og sikrer en hurtigere respons, der på forbilledlig vis samler fører, bil og vej til en enhed.

Active Torque Vectoring

Teknologi

Denne nye teknologi gør håndtering af STI’en mere præcis og gør dig i stand til at presse din bil tættere på dens grænser. Når du kører ind i et sving, og centrifugalkraften trækker modsat, kan systemet fordele kræfterne til hvert enkelt hjul for at holde dig på den kørelinje, du har valgt. Det betyder, at den nye WRX STI reagerer hurtigere og bedre på dine styreudslag.

Sikkerhed
 • Aktiv
 • Passiv
 • Bremser
Aktiv

Sikkerhed

Multi-mode Vehicle Dynamics Control er et avanceret stabiliseringsprogram, der hjælper dig med at bevare kontrollen, når du bevæger dig på bilens absolutte grænser. Der er tre forskellige præstationsfremmende indstillinger. I Normal-indstilling er systemet fuldt tilkoblet. Skift til Traction for at hæve grænsen for systemets indgriben og dermed øge din egen indflydelse. Vælg Off for at deaktivere Vehicle Dynamics Control og overtage kontrollen fuldstændigt.

Passiv

Sikkerhed

WRX STI har SRS*front-, side- og gardinairbags samt en ny knæairbag til beskyttelse af førerens ben.

* SRS: Supplemental Restraint System. Effektive når de bruges sammen med sikkerhedssele

Bremser

Sikkerhed

WRX STI har avancerede systemer, der forbedrer bremseevnen og din sikkerhed. Brake Assist hjælper dig med at aktivere fuld bremsevirkning i nødsituationer, og det nye system, Brake Override, griber ind og hjælper dig med at undgå en potentiel nødsituation ved at ignorere speedertrykket, hvis du træder på speeder og bremse samtidigt.

Det ultimative navn indenfor high-performance bremser, Brembo*, bygger kompromisløst kraftfulde bremser, der kan holde til afstraffelse som den, banekørsel påfører dem. Når du presser din WRX STI til grænserne, tilføjer de store kalibre og ventilerede skiver et nyt niveau af præcision og kontrol.

* Brembo er et registreret varemærke for Brembo S.p.A.

Tilbehør

Tilbehør

 • Komfortudstyr

 • Beskyttelse

 • Eksteriør

 • Interiør

 • Sikkerhed

 • Fælge

 • Motorvarmer

 • Audio & navigation