location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Nyhed

Opdateret Forester med Boxer diesel Lineartronic

I marts kommer en meget ventet nyhed. Der lanceres Subaru Forester med automatgear Lineartronic kombineret med vores presseroste Boxer diesel.

 

Forester tilbyder en sikker køredynamik, høj kvalitet, en klasseførende brændstoføkonomi, generøs plads, høj tilladt trækvægt og et avanceret system til trækkraft på ujævne veje og i terræn. 

Forester er med kombinationen SUV, diesel og automatgear den Subaru model, der sælger bedst i Europa. Jeg forventer at Forester Diesel CVT som minimum vil fordoble salget af Forester i Danmark, og bliver de kvalitets beviste danske forbrugers fortrukne SUV, siger Niels Thaning, salgsdirektør for Subaru i Danmark. 

Det betyder, at Forester Boxer Diesel Lineartronic også er udstyret med X-Mode som standard. X-Mode gør det lettere for føreren at køre på vanskelige veje og i terræn. Systemet er koblet til gasspjæld, gear- og bremsesystemer. X-Mode assisterer også ved både op –og nedkørsel. 

Forester er populær som en trækbil og har et automatisk stabilisator-system, der hjælper ved kørsel med campingvogn eller tung anhænger. En Forester må trække op til 2.000 kg.

Lanceringen betyder, at det nu er muligt at få automatgear til alle motormuligheder - fra 147-hestekræfter Boxer Diesel til 240 HK turbo benzin med direkte indsprøjtning.

I forbindelse med lanceringen af Boxer Diesel Lineartronic får Forester en række opdateringer. Den bliver mere stille, får en opdateret instrumentering med infotainment system og opdaterede motorer. Subaru Danmark har derudover optimeret prisen i forhold til konkurrerende mærker med en nedsættelse på op til kr. 36.000. Forester diesel Lineartronic starter hermed på kr. 489.900.

Prisen vil være uændret. Opdateret Forester vil være tilgængelig i fire udstyrsniveauer og koster stadig fra kr. 379.900 som personbil og 219.900 + moms som VAN.

Debuten i Danmarks sker i marts 2015.