location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Nyhed

Tre nyheder på Subarus stand i Genève

Den 85. udgave af ’Geneva International Motor Show’ finder sted mellem 5. og 15. marts. Messen slår dog allerede dørene op for verdens motorjournalister tirsdag den 3. marts.

 

Året spås allerede til at blive et succesår for den japanske bilproducent. Subaru Danmark styrer mod en salgsrekord i 2015 med en fremgang på mere end 60%, Allerede ved årets begyndelse havde Subaru Nordic modtaget ordre på over 27% af årets budget.

Messen i Genève ses af mange som startskuddet på det nye bil-år og på Subarus stand er der spækket med nyheder.

 

Højdepunkter på Subarus stand:

Den helt nye Outback – Premiere på en helt ny generation af denne populære Subaru-model. I forbindelse med lanceringen af den nye Outback i marts er der også premiere på EyeSight - Subarus sikkerheds- og hjælpesystem til støtte for føreren.

 

Forester Boxerdiesel Lineartronic – En velkommen tilføjelse er, at det nu er muligt at få det roste automatgear i kombination med dieselmotoren også i Forester. I forbindelse med dette har interiøret også fået et ansigtsløft.

 

Levorg – Subarus sportsvogn blev lanceret i Japan for et år siden og senere på året er det Europas tur. Første chance for at se modellen ”live” udenfor Japan bliver på årets Genève-messe.

 

Subaru holder pressekonference på standen tirsdag den 3. marts klokken 09.15.