location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Nyhed

Køreglæde helt uden omveje – Pure Performance Pleasure

Subaru Forester

Subaru Forester XT blev hurtigt populær ved lanceringen i 2013. Entusiasterne havde savnet en SUV med ekstra hestekræfter, og de så lige så meget på præstationerne som på det ekstra høje udstyrsniveau.

 

Derfor introducerer vi nu Forester XT i en version uden læderindtræk, soltag og elektrisk bagklap, hvor der er fuld fokus på køreglæden. Udstyr som LED-lys med kurvefunktion har vi naturligvis bevaret, men samlet set er der sparet så meget på udstyret, at prisen er blevet væsentligt lavere. Vælger man Forester XT Sport, sparer man næsten 90.000 kroner.

 

Subaru Forester XT Sport har en 2 liter turbo-Boxer under hjelmen med direkte indsprøjtning, 240 hk og et drejningsmoment på 350 Nm, så den kører 0-100 km/t på kun 7,5 sek. Lineartronic automatgear med otte trin og tre køreprogrammer er standard. Selv X-Mode er en del af standardudstyret, og Forester XT Sport kan trække op til 2.000 kg.

 

Bilen er allerede hos forhandlerne til priser fra kun 499.900 kroner.

 

Subaru Forester