location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

NYHED!

Bedste år nogensinde for Subaru

Subaru har haft sit bedste år nogensinde i Danmark. "Både vores nyheder og de kendte modeller har fået større vejgreb hos den danske bilejer, og det er godt nyt for trafiksikkerheden," fastslår den danske salgsdirektør.

 

DK_bedsteårnogensinde.jpg

Subaru har solgt rekordmange biler i Danmark i 2018, selv om mærket på mange måder går sine egne veje. Den japanske producent står fast på permanent firehjulstræk som det optimale drivkoncept og har gennem 50 år udviklet og finpudset boxermotoren til dens nuværende høje niveau. Det har danskerne fået øje på.

På markeder som USA, Canada og Australien er Subaru store og vinder ofte priser som det sikreste valg og bedste køb i flere bilklasser. Det skyldes blandt andet firehjulstræk, sikkerhedsteknologi og en dokumenteret driftssikkerhed og holdbarhed: 98 % af alle producerede Subaru-biler fra de sidste 10 år er stadig på vejene.

Subaru XV brød gennem salgsmuren

Herhjemme har introduktionen af den nye XV været med til at øge salgstallene for Subaru. Det er en sportslig model i en fornuftig prisklasse, som også introducerede en helt ny platform.

"XV ramte plet hos danskerne med friske køreegenskaber, et højt sikkerhedsniveau og skarpt design. Den lancerede også Subarus nye platform, der er forberedt til alternative drivkilder som el og hybrid, så det var fuldt fortjent, at den brød igennem salgsmuren," siger Niels Thaning, som er dansk salgsdirektør hos Subaru Nordic AB.

Kendte modeller er stadig favoritter

Selv om XV var i front, solgte de kendte modeller også godt i 2018. Over halvdelen af de dansk indregistrerede Subaru'er er Forester-modellen, en favorit blandt bilejere, der ikke vil gå kompromis med køreegenskaber og terrænkvaliteter. En ny udgave af den kendte SUV skal være med til at give Subaru en god start på 2019.

X-Line hedder den nye model, der lander tidsnok til at blive stjernen, når Subarus danske forhandlernetværk holder Nytårsgalla i weekenden den 5.-6.. januar. Forester X-Line har masser af komfortudstyr samt det prisvindende sikkerhedssystem EyeSight som standardudstyr.