location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

NYHED!

Subaru investerer i en renere fremtid

 

Verden bliver grønnere: Som et led i at reducere sit udslip af kuldioxid med 30 procent i de kommende ti år bygger Subaru en solcellepark til transmissionsfabrikken i japanske Gunma.

En grønnere verden med respekt for klima og miljø. Det er en vision, vi ikke alene finder herhjemme i Danmark, men også hos japanske koncerner som Subaru. Et godt eksempel er den nye solcellepark i Gunma, som er beregnet til at være i fuld drift i marts 2020.

Solcelleparken skal bygges og drives af Japan Facility Solutions og vil kunne levere 5.000 MW på årsbasis. Ifølge beregninger fra Tepco (Tokyo Electric Power Company) vil det nye anlæg reducere Subaru-fabrikkens udslip af kuldioxid med 2.370 tons hvert år.

Subaru reviderede sin miljøpolitik sidste år og slog fast, at fabrikkernes totale udslip globalt skal mindskes med 30 procent frem mod 2030. Initiativet med solcelleparken er det seneste resultat af koncernens engagement i det ambitiøse Tochigi Furusato Denki-program, som sigter imod, at energi skal være bæredygtig og ikke alene produceres af dem, der bruger den, men også på stedet, hvor den bruges.

Subaru har altid været med forrest, når det handler om udviklingen af miljøvenlige køretøjer og nye teknologier. Denne profil bliver nu endnu tydeligere i Norden med verdens første Boxerdiesel med Lineartronic (Automatgearkasse).