location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Subaru Assistance


Punktering, ødelagte nøgler eller et nedbrud på vejen. Der kan være forskellige grunde til, at du pludselig stå ved bilen ved vejsiden og have brug for hjælp. Med et telefonnummer er du sikkert hver dag og nat hele året rundt. Hjælpen gælder uanset om du er på vej ud og handle eller på en rejse gennem Europa. (I den service- og garantibogen, der følger med bilen, er alle lande med assistance opført). Assistancen gælder i 36 måneder fra første registreringsdato.

Assistance hjælper dig, når din bil har en funktionsfejl eller et funktionelt stop, der forhindrer bilen i at fortsætte.

Mange gange kan Subaru Assistans reparere din bil på stedet. Hvis ikke, vil bilen blive transporteret til nærmeste autoriserede Subaru værksted. Afhængigt af arten af fejlen og måske hvilken dag det sker, tilbydes du en udlejningsbil eller et hotel. Vi tager hånd om dig, når du har oplevet et uheld.

Fuldstændige betingelser kan findes HER 

 

Telefonnummer:

I Danmark: 00800 127 822 78

Uden for Danmark: +46 8 587 71 797