location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Forrude


Forruden er en meget vigtig del af bilens konstruktion, den beskytter dig ikke blot mod vind og vejr, men beskytter også vores sensorer monteret indebag forruden. Subaru EyeSight-systemet er monteret i toppen af forruden sammen med andre sensorer.

Når du skal skifte forruden, er det yderst vigtigt at udskifte det med en forrude, der har de samme egenskaber som en originalforrude fra Subaru. Bilens sikkerhedssystem har meget små tolerancer med hensyn til optisk refraktion og tykkelse. Husk også at forruden er en stor del af lydisoleringen af kabinen.

Stenslag skal rettes hurtigst muligt, før vejr og snavs trænger ind og ødelægger filmen i glasset eller brister endnu mere. Afhængigt af hvor stenen rammer forruden, kan det være nødvendigt at skifteforruden. Tjek med dit Autoriseret Subaru værksted.