barn gungar

PRIVAT FLEXLEASING

Ny Subaru uden bekymringer. Til en fast lav pris.

Sikkerhed og tryghed for dig og din familie er i højsædet, derfor kigger du nu på Subaru!
Når du vælger Subaru Privatleasing, ved du med sikkerhed, hvad din bil kommer til at koste dig hver måned. Og når leasingaftalen er slut, afleverer du bare bilen hos os igen. Så enkelt er det.
Du betaler en lav éngangsydelse og derefter en fast, månedlig ydelse. Bekymringer om serviceudgifter, værditab og gensalg er ikke noget, du skal forholde dig til. Den opgave overlader du trygt til os! Du får kort sagt alle fordelene, sikkerhed og tryghed for hele familien ved at privatlease en ny Subaru – og slipper samtidig for bøvlet og bekymringerne ved at være bilejer. Med den lave første ydelse får du mulighed for at køre i vores nyeste modeller uden store billån.

Er privatleasing noget for mig?

Om køb eller privatleasing er den bedste løsning for dig, kommer an på en lang række faktorer. Men som tommelfingerregel kan man sige, at leasing er en rigtig god mulighed, hvis du kender dit kørselsbehov – også et godt stykke ud i fremtiden – og prioriterer tryghed i dit bilbudget.

Ingen bekymringer om værditab og gensalg
Når du vælger Subaru Privatleasing, er du sikret mod værditab på bilen, da du ikke er ejer af bilen, men udelukkende har brugsretten over den. Værditabet er allerede indregnet i ydelsen. Du kan altså trygt aflevere bilen tilbage ved aftalens ophør uden bekymringer om restværdi eller gensalg.

Tryghed i bilbudgettet
Med privatleasing samler du finansiering, afskrivning og serviceomkostninger i én månedlig ydelse. Det giver dig fuldt overblik over dine samlede udgifter. Det eneste, du skal betale ved siden af, er forsikring, ejerafgift og brændstof.
Resultatet er ro i sindet – og tryghed i bilbudgettet.

Månedlig ydelse
Hvor meget kan og vil du afsætte til din bil hver måned? Ved Privatleasing af en Subaru inkluderer den månedlige ydelse bl.a. service og garanti, men ikke brændstof, grøn ejerafgift, forsikring og ekstra dæk

Kilometerbegrænsning
Hvor meget regner du med at køre om året? Vi har sat udgangspunktet på 15.000 kilometer pr. år. Men husk, at hvis du kører længere end aftalt, bliver du afkrævet et gebyr for de ekstra kilometer, hvor bilen taber i værdi.

Når bilen skal afleveres
Når leasingaftalen udløber, og bilen skal afleveres, er det en uafhængig taksator hos FDM, der gennemgår bilen. Du betaler intet for almindelig slitage. Har bilen skader, der nedsætter værdien, skal der naturligvis betales for udbedring af disse. Men har du passet på bilen, og er den i den aftalte stand, så er det Subaru Finans, der står med risikoen for restværdien.

Få et personligt privatleasing tilbud - kontakt din lokale forhandler!

Ønsket model

Vælg en forhandler

Kontakt informationer