location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Lineartronic + Active Torque Split AWD

Forester X-Line opnår et inspirerende niveau af reaktionsevne og effektivitet med Lineartronic. Ved at holde motoren på optimale omdrejninger og fastholde det moment, der ellers ofte går tabt ved gearskift, sørger denne unikke gearkasse for dramatisk forbedret brændstoføkonomi. Nye skiftekontroller holder kørslen let, smidig og responsiv med en mere direkte fornemmelse af Subaru Boxermotoren. Den trinløse og den trinvise funktion sikrer en betryggende overførsel af kræfterne ved acceleration. Og sidst, men ikke mindst, er Lineartronic på langs koblet på Active Torque Split AWD, der reagerer på underlaget ved konstant at kontrollere fordelingen af moment mellem for- og bagaksel. 

Gearskiftegreb

Gearskiftegreb

Gearskiftegreb placeret bag rattet giver dig kontrol til fingerspidserne. Sådan er det nemt at skifte til den bedste udveksling på Lineartronic alt efter kørselssituationen. De giver derudover benzinmodellerne adgang til 6-trins manuelt gearvalg og dieselmodellerne adgang til 7-trins manuelt gearvalg for hurtig respons. Resultatet er en skarpere og mere sportslig køreoplevelse.

 

Fartpilot

Elektronisk fartpilot giver føreren mulighed for at holde en forudindstillet hastighed på vejen. Ratbetjeningen er udført i et moderne mørkt metallic skær.

 

SI-DRIVE

Med SI-Drive er du selv herre over bilens kørselsmønster. Her kan du med udgangspunkt i vejforhold og temperament vælge den kørestil, du ønsker. Du kan hurtigt indstille speeder og automatgear for at sikre, at du før den tur, der passer dig bedst I situationen.

Sport

Sport Mode

I Sport Mode giver din motor en stabil jævn køreoplevelse uanset hastighed. Så snart du trykker på speederen, vil du føle en direkte og intenst respons. Perfekt til bykørsel.

 

Intelligent

SI-Drive

SI-Drive aktiverer Intelligent mode for øjeblikkelig kørselsrespons og miljøbevidst kørsel. Forprogrammering af speederindstillingen resulterer i en blød og lineær kørsel, der passer godt til den kontrollerede tur på langfart.