location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

AKTIV SIKKERHED

 • UHINDRET UDSYN I ALLE RETNINGER: Designet er blevet forbedret med henblik på at give føreren optimale betingelser under kørslen. Resultatet er et bedre udsyn både fremadog bagud.

  UHINDRET UDSYN I ALLE RETNINGER: Designet er blevet forbedret med henblik på at give føreren optimale betingelser under kørslen. Resultatet er et bedre udsyn både fremadog bagud.

 • VEHICLE DYNAMICS CONTROL SYSTEM & ACTIVE TORQUE VECTORING: Hvis bilen nærmer sig grænsen for, hvad der er sikkert, bliver moment,motorydelse og bremser på hvert hjul separat afstemt for at holde bilenpå ret kurs. Active Torque Vectoring aktiverer bremserne og sendermindre moment til hjulene på indersiden af kurven og mere moment tilhjulene på ydersiden for mere præcis indstyring i selv skarpe kurver.

  VEHICLE DYNAMICS CONTROL SYSTEM & ACTIVE TORQUE VECTORING: Hvis bilen nærmer sig grænsen for, hvad der er sikkert, bliver moment,motorydelse og bremser på hvert hjul separat afstemt for at holde bilenpå ret kurs. Active Torque Vectoring aktiverer bremserne og sendermindre moment til hjulene på indersiden af kurven og mere moment tilhjulene på ydersiden for mere præcis indstyring i selv skarpe kurver.

 • UNDGÅELSE AF ULYKKER: Det lavere tyngdepunkt, det forbedrede affjedringssystem og det stærkere chassis er et resultat af den nye GSP-platform og bidrager til, at bilen reagerer øjeblikkeligt ved undvigemanøvrer, så du nemmereundgår faresituationer.

  UNDGÅELSE AF ULYKKER: Det lavere tyngdepunkt, det forbedrede affjedringssystem og det stærkere chassis er et resultat af den nye GSP-platform og bidrager til, at bilen reagerer øjeblikkeligt ved undvigemanøvrer, så du nemmereundgår faresituationer.

PASSIV SIKKERHED

 • SIKKERT KABINEDESIGN: Motoren og gearkassen er med GSP-platformen placeret endnu lavere end tidligere og bliver derfor ikke presset ind i kabinen i tilfælde af enfrontalkollision.

  SIKKERT KABINEDESIGN: Motoren og gearkassen er med GSP-platformen placeret endnu lavere end tidligere og bliver derfor ikke presset ind i kabinen i tilfælde af enfrontalkollision.

 • RINGFORMET, FORSTÆRKET RAMME: Rammen er som en rustning for alle passagerer, der er med i en Impreza.Det er en kappe af sikkerhed, der er integreret i passagerkabinenstag, døre, stolper og gulv. Designet hjælper med at aflede og spredeenergien væk fra passagererne i tilfælde af en kollision gennem brug afekstra stærke materialer, der er indsat strategisk. Konstruktionen øgerkarosseriets styrke og torsionsstivhed, men holder stadig hovedrammennede i vægt.

  RINGFORMET, FORSTÆRKET RAMME: Rammen er som en rustning for alle passagerer, der er med i en Impreza.Det er en kappe af sikkerhed, der er integreret i passagerkabinenstag, døre, stolper og gulv. Designet hjælper med at aflede og spredeenergien væk fra passagererne i tilfælde af en kollision gennem brug afekstra stærke materialer, der er indsat strategisk. Konstruktionen øgerkarosseriets styrke og torsionsstivhed, men holder stadig hovedrammennede i vægt.

 • AIRBAGS: Frontairbags, sideairbags ved forsæderne, gardinairbags ogknæairbags er standard i Impreza, så alle passagerer i bilen hargavn af øget beskyttelse i tilfælde af en kollision.

  AIRBAGS: Frontairbags, sideairbags ved forsæderne, gardinairbags ogknæairbags er standard i Impreza, så alle passagerer i bilen hargavn af øget beskyttelse i tilfælde af en kollision.

 • WHIPLASH-REDUCERENDE FORSÆDER: Forsæderne er skabt til at give komfort og sikre støtte til fører og passager. Men de reducerer også risikoen for den whiplash, man kan få ved bestemte typer kollisioner.

  WHIPLASH-REDUCERENDE FORSÆDER: Forsæderne er skabt til at give komfort og sikre støtte til fører og passager. Men de reducerer også risikoen for den whiplash, man kan få ved bestemte typer kollisioner.

 • SIKKERHEDSSELER MED LÅS: Ved et sammenstød begrænser systemet bevægelser i hofteselen ogreducerer trykket på den nedre brystregion for at øge sikkerheden ogminimere skaderne.

  SIKKERHEDSSELER MED LÅS: Ved et sammenstød begrænser systemet bevægelser i hofteselen ogreducerer trykket på den nedre brystregion for at øge sikkerheden ogminimere skaderne.