location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

AKTIV SIKKERHED

Tilbage til Levorg

AKTIV SIKKERHED

Når uheld kan undgås

01: Symmetrisk firehjulstræk

02: Vehicle Dynamics Control System

03: Traction Control System

04: Dæktryksovervågning

05: Avanceret sikkerhedspakke

06: Brake Assist

Vehicle Dynamics Control System

Vehicle Dynamics Control System

Systemet overvåger og analyserer via en lang række sensorer, om bilen følger den retning, som føreren ønsker. Hvis bilen nærmer sig grænserne for stabilitet og sikkerhed, bliver momentet fra firehjulstrækket, motoreffekten og bremserne på hvert hjul individuelt tilpasset for at hjælpe med at holde bilen på ret kurs.

Advanced Safety Package

Advanced Safety Package

En avanceret sikkerhedspakke, der skærper førerens opmærksomhed og forbedrer udsynet. Pakken omfatter to innovative nyskabelser – High Beam Assist (HBA) and Subaru Rear Vehicle Detection (SRVD). HBA skifter automatisk mellem nær- og fjernlys alt efter forholdene, herunder hastighed og modkørende trafik, for at øge synlighed og udsyn for dig og dine medtrafikanter. SRVD bruger sensorer placeret forskellige steder på bilen for at advare dig om biler i blinde vinkler ved fx vognbaneskift. Systemet advarer også om potentiel kollisionsrisiko, når man bakker i en gade med tværgående trafik.

Bremser

Bremser

Levorg har skivebremser på alle fire hjul med letvægtskalibre i aluminium bag for en stærk, progressiv bremsefornemmelse. ABS er standard med elektronisk bremsekraftfordeling for optimal udnyttelse af bremsekraft for/bag, når der er læs på bilen. Brake Assist og Brake Override er ligeledes standard på Levorg, og de bidrager også til bilens forudsigelige og nemt kontrollérbare bremseevne.