location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Subaru Boxermotor

Tilbage til Levorg

Paddleskift

Ønsker du en endnu mere involverende køreoplevelse, kan du skifte til manuelt gear og bruge paddleskifterne ved rattet. Så oplever du et sekstrins, manuelt gearskifte, som du ikke ville forvente fra en CVT-transmission. Resultatet er en ren og ufiltreret glæde ved sportslig kørsel.

SI-DRIVE

Subaru Intelligent Drive (SI-DRIVE) stiller en række motor- og transmissionsindstillinger til din rådighed, der er tilpasset bl.a. kørestil, ønsker, forventninger og vejforhold. Basis er to klare funktioner: Intelligent og Sport. Intelligent giver en smidigere acceleration og en meget effektiv kørsel i dagligdagen. Sport lægger op til en mere engagerende køreoplevelse med forøget effekt, power og acceleration. Levorg giver dig valget.

Subaru Intelligent Drive

Naturlig afbalancering

Modsat traditionelle række- eller V-motorer vil de modsatrettede bevægelser i boxermotoren afbalancere hinanden, hvad der – helt naturligt – reducerer vibrationerne uden brug af ekstra balanceaksler, der blot tilfører mere vægt og kompleksitet.

Naturlig afbalancering

Lavt tyngdepunkt

Alle de tunge, bevægelige dele i en horisontalt opbygget motor – som plejlstænger, stempler, knastaksler og ventilrække – er placeret i det vandrette plan, så lavt som muligt. Det giver en Subaru et lavere tyngdepunkt modsat biler med række- eller V-motorer. Resultatet er mærkbare fordele inden for blandt andet præstationer og køreegenskaber

Lavt tyngdepunkt