location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Passiv SIKKERHED

Tilbage til Levorg

PASSIV SIKKERHED

Når uheld ikke kan undgås

07: Airbags

08: Whiplash-reducerende forsæder

09: Nakkestøtter på alle pladser

10: Ringformet, forstærket ramme

11: T3-punkts seler til alle pladser bag

12: Kabinebeskyttende konstruktion

Airbags

sikkerhedsudstyr

I tilfælde af en kollision er passagererne beskyttet af et helt arsenal af sikkerhedsudstyr som standard. Det omfatter frontairbags plus frontside-, gardin- og knæairbags. Selerne til forsæderne holder fører og passager sikkert på plads med højdejustérbare forstrammere samt lastbegrænsere, der aflaster spidsbelastninger på brystet. Ved kollision bagfra er forsæderne udstyret med stive rammer, faste nakkestøtter samt detaljer som energiabsorberende montage af de indvendige sædefjedre, der alt sammen hjælper med at reducere risikoen for whiplash.

Ringformet, forstærket ramme

Ringformet, forstærket ramme

Rammen er som en rustning for alle passagerer, der er med i en Subaru Levorg. Det er en kappe af sikkerhed, der er integreret i passagerkabinens tag, døre, stolper og gulv. Designet hjælper med at aflede og sprede energien væk fra passagererne i tilfælde af en kollision gennem brug af ekstra stærke materialer, der er indsat strategisk. Konstruktionen øger karosseriets styrke og torsionsstivhed, men holder stadig hovedrammen nede i vægt.

Kabinebeskyttende konstruktion

Kabinebeskyttende konstruktion

Subaru har tradition for at gå længere, når det gælder kompromisløs sikkerhed, og Levorg er ingen undtagelse. Vil man opnå højeste niveau af sikkerhed, skal man tænke ud af boksen, og derfor er Levorgs ramme skabt til at hjælpe boxermotoren og gearkassen til at blive skubbet ned under bilen i tilfælde af en frontal kollision i stedet for at blive presset ind i kabinen. Det er endnu en feature, der giver ro i sindet, når man kører en Subaru Levorg.