location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Lineartronic

Skabt til at få mest muligt ud af din Subaru Boxermotor og det symmetriske firehjulstræk. Lineartronic CVT variabel transmission holder motoren i dens ideelle effektområde og sikrer Outback klassens førende brændstofforbrug på 16,4 km/liter (Diesel Lineartronic). Nye skiftekontroller gør kørslen jævn, behagelig og responsiv med både 2.0D og 2.5i motorerne, mens Lineartronic med 2.0D også håndterer øget drejningsmoment med mindre mekanisk støj for mere lydsvag kørsel. Skiftekontrollerne har en trinvis, variabel form for kontrol, der harmonerer med ændringer i bilens hastighed og motorens omdrejninger, så føreren mærker skiftepunkter ved acceleration. Det giver en tæt og sikker forbindelse mellem bil og fører.

GEARSKIFTEGREB

Gearskiftegreb placeret bag rattet giver dig kontrol til fingerspidserne. Sådan er det nemt at skifte til den bedste udveksling på Lineartronic alt efter kørselssituationen. De giver derudover benzinmodellerne adgang til 6-trins manuelt gearvalg og dieselmodellerne adgang til 7-trins manuelt gearvalg for hurtig respons. Resultatet er en skarpere og mere sportslig køreoplevelse.

 

SI-DRIVE*

Baseret på din kørestil, kan Subaru Intelligent Drive (SI-DRIVE) justere speeder- og gearrespons og sikre dig øjeblikkelig kraft og smidighed, når du har brug for det i den aktuelle køresituation.

 

Sport indstilling

Denne responsive tilstand med umiddelbar acceleration er velegnet til allround betingelser. Den sætter nydelsen i centrum på både motorvej og på snoede landeveje.

 

Intelligent indstilling

Denne indstilling tæmmer kræfterne og er ideel til bykørsel på lokale veje, eller når du skal på lange ture, hvor du vil spare brændstof. Den giver fleksibel og tryg kontrol med bilen ved regn eller ved sne på vejen.