location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

AKTIV SIKKERHED

 • Advanced Safety Package:Subaru Rear Vehicle Detection (SRVD)* SRVD bruger sensorer placeret forskellige steder på bilen for atadvare dig om biler i blinde vinkler ved fx vognbaneskift. Systemetadvarer også om potentiel kollisionsrisiko, når man bakker i en gademed tværgående trafik.

  Advanced Safety Package:Subaru Rear Vehicle Detection (SRVD)* SRVD bruger sensorer placeret forskellige steder på bilen for atadvare dig om biler i blinde vinkler ved fx vognbaneskift. Systemetadvarer også om potentiel kollisionsrisiko, når man bakker i en gademed tværgående trafik.

 • Advanced Safety Package: High Beam Assist (HBA)* HBA skifter automatisk mellem nær- og fjernlys alt efter forholdene,herunder hastighed og modkørende trafik, for at øge synlighed ogudsyn for dig og dine medtrafikanter.

  Advanced Safety Package: High Beam Assist (HBA)* HBA skifter automatisk mellem nær- og fjernlys alt efter forholdene,herunder hastighed og modkørende trafik, for at øge synlighed ogudsyn for dig og dine medtrafikanter.

 • Auto Vehicle Hold:Når bilen er stoppet helt op, holdes bilen automatisk på plads,selvom bremsepedalen frigives, hvilket reducerer førerens træthedved stop-and-go-trafik.

  Auto Vehicle Hold:Når bilen er stoppet helt op, holdes bilen automatisk på plads,selvom bremsepedalen frigives, hvilket reducerer førerens træthedved stop-and-go-trafik.

 • Vehicle Dynamics Control System Vehicle Dynamics Control System (VDC) overvåger og analyserer vedhjælp af en række sensorer, om bilen følger den tilsigtede kurs. Hviset hjul skrider ud, eller hvis bilen er på vej ud af kurs i en kurve medhøj fart, vil kraftdistribution, motorydelse og bremser på hvert hjulblive tilpasset for at hjælpe med at holde bilen på ret kurs.

  Vehicle Dynamics Control System Vehicle Dynamics Control System (VDC) overvåger og analyserer vedhjælp af en række sensorer, om bilen følger den tilsigtede kurs. Hviset hjul skrider ud, eller hvis bilen er på vej ud af kurs i en kurve medhøj fart, vil kraftdistribution, motorydelse og bremser på hvert hjulblive tilpasset for at hjælpe med at holde bilen på ret kurs.

 • Active Torque Vectoring Ved kurvekørsel sørger Active Torque Vectoring for at aktiverebremserne og sende mindre drejningsmoment til de inderstehjul og mere moment til de yderste hjul. Det gør svinget oghåndteringen mere præcis. I kombination med Vehicle DynamicsControl System hjælper det dig med at undgå problemer og giveren rar fornemmelse af sikkerhed.

  Active Torque Vectoring Ved kurvekørsel sørger Active Torque Vectoring for at aktiverebremserne og sende mindre drejningsmoment til de inderstehjul og mere moment til de yderste hjul. Det gør svinget oghåndteringen mere præcis. I kombination med Vehicle DynamicsControl System hjælper det dig med at undgå problemer og giveren rar fornemmelse af sikkerhed.

 • Betryggende udsyn Vi har optimeret vinduesrammen for at sikre dit udsyn og reducereden blinde vinkel. Vi har sat små ruder forrest og monteretsidespejlene på dørene for at reducere den forreste blinde vinkelog give bedre udsyn fremad.

  Betryggende udsyn Vi har optimeret vinduesrammen for at sikre dit udsyn og reducereden blinde vinkel. Vi har sat små ruder forrest og monteretsidespejlene på dørene for at reducere den forreste blinde vinkelog give bedre udsyn fremad.

PASSIV SIKKERHED

 • Kabinebeskyttende konstruktion Enhver Subaru sprænger rammerne for, hvad der kan lade siggøre inden for sikkerhed. I tilfælde af en frontalkollision er SubaruBoxermotoren og gearkassen i Outback for ekstra beskyttelseberegnet til ikke at blive presset ind i kabinen.

  Kabinebeskyttende konstruktion Enhver Subaru sprænger rammerne for, hvad der kan lade siggøre inden for sikkerhed. I tilfælde af en frontalkollision er SubaruBoxermotoren og gearkassen i Outback for ekstra beskyttelseberegnet til ikke at blive presset ind i kabinen.

 • Airbags I tilfælde af en kollision er passagererne beskyttet af et helt arsenal af sikkerhedsudstyr som standard. Det omfatter frontairbags plus frontside-, gardin- og knæairbags. Selerne til forsæderne holder fører og passager sikkert på plads med højdejustérbare forstrammeresamt lastbegrænsere, der aflaster spidsbelastninger på brystet. Vedkollision bagfra er forsæderne udstyret med stive rammer, fastenakkestøtter samt detaljer som energiabsorberende montage af deindvendige sædefjedre, der alt sammen hjælper med at reducererisikoen for whiplash.

  Airbags I tilfælde af en kollision er passagererne beskyttet af et helt arsenal af sikkerhedsudstyr som standard. Det omfatter frontairbags plus frontside-, gardin- og knæairbags. Selerne til forsæderne holder fører og passager sikkert på plads med højdejustérbare forstrammeresamt lastbegrænsere, der aflaster spidsbelastninger på brystet. Vedkollision bagfra er forsæderne udstyret med stive rammer, fastenakkestøtter samt detaljer som energiabsorberende montage af deindvendige sædefjedre, der alt sammen hjælper med at reducererisikoen for whiplash.

 • Ringformede, forstærkede rammer De ringformede, forstærkede rammer styrker passagerkabinenstag, døre, stolper og bund. Dette design hjælper med at aflede ogsprede energien væk fra passagererne i tilfælde af en kollision.De bidrager også til at forstærke og lette chassiset, hvad dergiver en effektiv beskyttelse.

  Ringformede, forstærkede rammer De ringformede, forstærkede rammer styrker passagerkabinenstag, døre, stolper og bund. Dette design hjælper med at aflede ogsprede energien væk fra passagererne i tilfælde af en kollision.De bidrager også til at forstærke og lette chassiset, hvad dergiver en effektiv beskyttelse.

 • Nakkestøtterne på forsæderne Du kan justere højde og vinkel på nakkestøtterne, så de kan tilpassesog beskytte passagerer af forskellig højde og med forskelligepræferencer.

  Nakkestøtterne på forsæderne Du kan justere højde og vinkel på nakkestøtterne, så de kan tilpassesog beskytte passagerer af forskellig højde og med forskelligepræferencer.

 • LASTAFHÆNGIGE SELESTRAMMERE Selerne til forsæderne holder fører og passager sikkert på pladsmed højdejustérbare forstrammere samt lastbegrænsere, deraflaster spidsbelastninger på brystet.

  LASTAFHÆNGIGE SELESTRAMMERE Selerne til forsæderne holder fører og passager sikkert på pladsmed højdejustérbare forstrammere samt lastbegrænsere, deraflaster spidsbelastninger på brystet.