location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter
  • Apple CarPlay og Android Auto™ Brug de mest populære apps i bilen via Apple CarPlay og Android Auto™.Kør håndfrit med stemmegenkendelse, hold din opmærksomhed på vejen, og bidrag til sikkerheden.

    Apple CarPlay og Android Auto™ Brug de mest populære apps i bilen via Apple CarPlay og Android Auto™.Kør håndfrit med stemmegenkendelse, hold din opmærksomhed på vejen, og bidrag til sikkerheden.

  • Sving for sving-navigation*2 Ruteinstruktionerne vises på det centrale LCD-display, hvilket gør det lettere at følge ruten uden at skulle kigge tilsiden for at se på en navigationsskærm.

    Sving for sving-navigation*2 Ruteinstruktionerne vises på det centrale LCD-display, hvilket gør det lettere at følge ruten uden at skulle kigge tilsiden for at se på en navigationsskærm.

  • HARMAN KARDON lydsystem*2 Baseret på Harman Kardons teknologi, Green Edge, byder premium lydsystemet i Outback på hele 12 HarmanKardon højttalere samt forbedret akustik for en mere fyldiglydoplevelse.

    HARMAN KARDON lydsystem*2 Baseret på Harman Kardons teknologi, Green Edge, byder premium lydsystemet i Outback på hele 12 HarmanKardon højttalere samt forbedret akustik for en mere fyldiglydoplevelse.

*1 Føreren er altid ansvarlig for sikker og opmærksom kørsel. Undgå venligst at betjene touchskærmen under kørsel.
*2 Fås kun til Summit.