NY SUBARU XV 

KAN NU OPLEVES
HOS DIN FORHANDLER!

Find din nærmeste forhandler

EKSTRAUDSTYR
HOS DE ANDRE.
STANDARD HOS OS.

Vi går aldrig på kompromis med sikkerhed, firehjulstræk eller komfort. Det bedste, vi kan tilbyde, er altid standard i alle vores biler. Dette har opbygget et unikt forhold mellem os og vores kunder, som vi er meget stolte af.

Udviklingsingeniørerne har beholdt det bedste i den nye Subaru XV, men også haft frie hænder til målrettet optimering med blandt andet en ny platform, en integreret elmotor og et hidtil uset niveau i standardudstyr. Nu er den i Danmark.

Mange bilkøbere kender oplevelsen, når de besøger en forhandler, og prisen på bilen bliver højere og højere i takt med, at der bliver sat kryds i udstyrslisten. Sådan er det ikke hos Subaru. Her begynder basismodellen dér, hvor andre mærker for længst er i gang med ekstraudstyret.

Det gælder også Subaru XV, hvor billigste model – Subaru XV Active – er pakket med så meget udstyr som standard, at mange konkurrerende mærker bliver dyrere, når det hele lægges sammen. Dertil kommer lave ejeromkostninger, legendarisk driftssikkerhed og en høj gensalgsværdi.

International stjerne inden for sikkerhed

Det er Subarus erklærede mål at bygge verdens sikreste biler, hvor ingen kommer til skade i – og af – en Subaru. Noget kunne tyde på, at det er ved at lykkes, for Subaru XV har i lighed med den nye Forester allerede fået topkarakterer i alverdens sikkerhedstest, herunder den strenge Euro NCAP.

Subaru XV har endda sat ny rekord for sikkerhed og fået tildelt en ”2016-2017 Grand Prix Award” for den højest noterede rating nogensinde (199,7 point) i JNCAP, som er den japanske version af Euro NCAP kollisionstesten. Du får køreglæde forærende, som ikke går på kompromis med sikkerheden.

EyeSight er – stadigvæk – et kapitel for sig

Det er snart nogle år siden, at Subaru lancerede EyeSight assistentsystemet i Subaru Outback. Senere har det fundet vej til Forester, og nu er det standard i den nye Subaru XV. EyeSight er gennem årene blevet løbende forbedret og hører stadig til de bedste systemer af denne type på markedet.

Der ligger mere end 30 års forskning og udvikling bag EyeSight, og biler med EyeSight er involveret i mindre end halvt så mange ulykker, som biler uden. Kollisioner bagfra er faldet med 84 procent.

EyeSight er som et par ekstra øjne, der holder styr på trafikken op til en hastighed på 180 km/t. Systemets hjerte er det stereokamera, der sidder beskyttet bag forruden. Systemet har flere funktioner, og føreren vælger selv, hvilken eller hvilke der skal være aktiveret på turen.

Lyder det kompliceret? Det er det ikke i daglig brug, hvor EyeSight-systemet hurtigt bliver en uundværlig assistent.

Ny platform og en integreret elmotor

Den nye Subaru XV bygger på Subarus nyeste platform, der gør bilen let, stiv og køreglad. Platformen har også gjort plads til en integreret elmotor i gearkassen, der bliver ladet op under kørsel. Den hjælper til ved acceleration og terrænkørsel, og den bidrager til en bedre brændstoføkonomi. Subaru har med eBoxer kort sagt valgt en løsning, hvor elmotoren giver mest mening for dit reelle kørselsmønster.

Slip Subaru XV løs og mærk forskellen

Det tager tid at gennemgå alt det udstyr og den teknologiske innovation, der er bygget ind i den nye Subaru XV, men når man slipper den løs på vejene og ude i terrænet, giver det hele mening. Den nye Subaru XV er et markedets mest interessante tilbud til aktive par og familier, der vil have mest muligt ud af hverdag og fritid.

Subaru XV er robust som få, driftssikker, velkørende og en klassevinder i sikkerhed. Bag rattet giver det tryghed og selvsikkerhed, når turen går sydpå i høj fart, ud på nye eventyr i terrænet eller på indkøb i supermarkedet og varehuset.

Subaru har en 2-liters eBoxer med integreret elmotor ved gearkassen og i alt 150 hk under motorhjelmen. Den må trække op til 1270 kg og har som standard både Apple CarPlay og Android Auto.

Ny Subaru XV inkl. Active-pakke: 409.900,-

Standardudstyr blandt andet:

1.6
RIDGE

Fra
374.900.-

2.0 e-BOXER
ACTIVE

Fra
409.900,-

2.0 e-BOXER
RIDGE

Alates
434.900.-

2.0 e-BOXER
SUMMIT

Alates
479.900.-

FÅ MERE UD AF…

HVER ENESTE MULIGHED

Subaru XV er udviklet med ejeren i fokus. Med firehjulstræk, høj lastkapacitet og sikkerhedsfeatures i topklasse har Subaru XV gennem tiden været en favorit og førstevalget for aktive familier.

Modellen er bygget på Subarus nyeste platform og har fået titlen som den sikreste bil i sin klasse, kåret af Euro NCAP.

Da Subaru altid bruger sin egen teknologi og unikke løsninger, behøver vi aldrig gå på kompromis. Subaru XV er præcis så god, som vi vil have den.

 

NY SUBARU XV 

NU HOS DIN FORHANDLER

TID TIL EN PRØVETUR?

DEN BEDSTE MÅDE AT OPLEVE SUBARU XV PÅ ER AT PRØVEKØRE DEN.
DU ER HJERTELIG VELKOMMEN HOS VORES FORHANDLERE.

Book en prøvekørsel

VERDENS STØRSTE INDEN FOR FIREHJULSTRÆK

Siden 1972 har firehjulstræk været et kendetegn for Subaru, og stort set alle vores biler trækker på alle fire. Vi fremstiller over en million biler med firehjulstræk hvert år. 50 procent flere end Audi og dobbelt så mange som Land Rover, hvilket gør os til den største i verden.

Læs mere om vores firehjulstræk

Sikkerhed

Subaru bygger verdens sikreste biler og har arbejdet aktivt med fokus på maksimal sikkerhed siden starten i 1958. Allerede i 60'erne gennemførte fabrikken sine egne crashtest. Man var tidligt ude med en fjedrende ratsøjle, og med boxermotorens indtog sørgede Subaru for, at motor og gearkasse blev skubbet ind under bilen i stedet for at blive trykket ind i kabinen. Meget af denne teknologi er adopteret af andre og kan derfor også findes i konkurrerende bilmærker.

Læs mere om vores sikkerhed

EL-HYBRID PÅ SUBARU-MANÉR

At blæse og have mel i munden.

Med e-Boxer har vi forbedret det, der allerede var godt, og forfinet de egenskaber, Subaru-ejere sætter størst pris på.

Læs mere om e-Boxer