location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

HOLD KONTAKTEN

 • APPLE CARPLAY OG ANDROID AUTO™  Brug de mest populære apps i bilen via Apple CarPlay og Android Auto™. Kør håndfrit med stemmegenkendelse, hold din opmærksomhed på vejen, og bidrag til sikkerheden.

  APPLE CARPLAY OG ANDROID AUTO™ Brug de mest populære apps i bilen via Apple CarPlay og Android Auto™. Kør håndfrit med stemmegenkendelse, hold din opmærksomhed på vejen, og bidrag til sikkerheden.

 • MULTIFUNKTIONSDISPLAY*1  Det 6,3 tommer store LCD-display øverst på instrumentpanelet giver dig og dine passagerer nyttig information på en overskuelig måde. Når du for eksempel bruger navigationssystemet, er det koblet på multifunktionsdisplayet og viser rute og kørselsretning, når du nærmer dig kryds og sving.

  MULTIFUNKTIONSDISPLAY*1 Det 6,3 tommer store LCD-display øverst på instrumentpanelet giver dig og dine passagerer nyttig information på en overskuelig måde. Når du for eksempel bruger navigationssystemet, er det koblet på multifunktionsdisplayet og viser rute og kørselsretning, når du nærmer dig kryds og sving.

 • INSTRUMENTDISPLAY  Instrumentdisplayet i farver er blevet større og er nu på 4,2 tommer. Det giver dig alle de vigtigste kørselsinformationer, så du kan aflæse dem med et enkelt blik og derudover holde øjnene på vejen.

  INSTRUMENTDISPLAY Instrumentdisplayet i farver er blevet større og er nu på 4,2 tommer. Det giver dig alle de vigtigste kørselsinformationer, så du kan aflæse dem med et enkelt blik og derudover holde øjnene på vejen.

 • BAKKAMERA*1  Sådan manøvrerer du med lethed SUBARU XV, selv når det kniber med pladsen. Når du skifter til bakgear, viser kameraet et livebillede i farver på den store touchskærm med anvisninger på, hvordan du parkerer hurtigt og sikkert.

  BAKKAMERA*1 Sådan manøvrerer du med lethed SUBARU XV, selv når det kniber med pladsen. Når du skifter til bakgear, viser kameraet et livebillede i farver på den store touchskærm med anvisninger på, hvordan du parkerer hurtigt og sikkert.

*1 1.6i Ridge, 2.0i Active, 2.0i Ridge, 2.0i Summit
*2 2.0i Summit
Føreren bærer altid ansvaret for sikker og opmærksom kørsel. Betjen ikke touchskærmen, mens du kører.