location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter
 • ADVANCED SAFETY PACKAGE: SUBARU REAR VEHICLE DETECTION (SRVD)*1*2SRVD bruger sensorer placeret forskellige steder på bilen for at advare dig om biler i blinde vinkler ved f.eks. vognbaneskift. Systemet advarer også om potentiel kollisionsrisiko, når man bakker i en gade med tværgående trafik.

  ADVANCED SAFETY PACKAGE: SUBARU REAR VEHICLE DETECTION (SRVD)*1*2SRVD bruger sensorer placeret forskellige steder på bilen for at advare dig om biler i blinde vinkler ved f.eks. vognbaneskift. Systemet advarer også om potentiel kollisionsrisiko, når man bakker i en gade med tværgående trafik.

 • ADVANCED SAFETY PACKAGE: HIGH BEAM ASSIST (HBA*1*2High Beam Assist giver bedre udsyn og sikkerhed under natkørsel ved hjælp af automatisk op- og nedblænding i forhold til kørselsbetingelserne.

  ADVANCED SAFETY PACKAGE: HIGH BEAM ASSIST (HBA*1*2High Beam Assist giver bedre udsyn og sikkerhed under natkørsel ved hjælp af automatisk op- og nedblænding i forhold til kørselsbetingelserne.

 • UHINDRET UDSYN I ALLE RETNINGERDesignet er blevet forbedret med henblik på at give føreren optimale betingelser under kørslen. Resultatet er et bedre udsyn både fremad og bagud.

  UHINDRET UDSYN I ALLE RETNINGERDesignet er blevet forbedret med henblik på at give føreren optimale betingelser under kørslen. Resultatet er et bedre udsyn både fremad og bagud.

 • VEHICLE DYNAMICS CONTROL SYSTEM & ACTIVE TORQUE VECTORINGHvis bilen nærmer sig grænsen for, hvad der er sikkert, bliver moment, motorydelse og bremser på hvert hjul separat afstemt for at holde bilen på ret kurs. Active Torque Vectoring aktiverer bremserne og sender mindre moment til hjulene på indersiden af kurven og mere moment til hjulene på ydersiden for mere præcis indstyring i selv skarpe kurver.

  VEHICLE DYNAMICS CONTROL SYSTEM & ACTIVE TORQUE VECTORINGHvis bilen nærmer sig grænsen for, hvad der er sikkert, bliver moment, motorydelse og bremser på hvert hjul separat afstemt for at holde bilen på ret kurs. Active Torque Vectoring aktiverer bremserne og sender mindre moment til hjulene på indersiden af kurven og mere moment til hjulene på ydersiden for mere præcis indstyring i selv skarpe kurver.

 • UNDGÅELSE AF ULYKKERDet lavere tyngdepunkt, det forbedrede affjedringssystem og det stærkere chassis er et resultat af den nye GSP-platform og bidrager til, at bilen reagerer øjeblikkeligt ved undvigemanøvrer, så du nemmere undgår faresituationer.

  UNDGÅELSE AF ULYKKERDet lavere tyngdepunkt, det forbedrede affjedringssystem og det stærkere chassis er et resultat af den nye GSP-platform og bidrager til, at bilen reagerer øjeblikkeligt ved undvigemanøvrer, så du nemmere undgår faresituationer.

 • SIKKERT KABINEDESIGNMotoren og gearkassen er med GSP-platformen placeret endnu lavere end tidligere og bliver derfor ikke presset ind i kabinen i tilfælde af en frontalkollision.

  SIKKERT KABINEDESIGNMotoren og gearkassen er med GSP-platformen placeret endnu lavere end tidligere og bliver derfor ikke presset ind i kabinen i tilfælde af en frontalkollision.

 • RINGFORMET, FORSTÆRKET RAMMERammen er som en rustning for alle passagerer, der er med i en Subaru XV. Det er en kappe af sikkerhed, der er integreret i passagerkabinens tag, døre, stolper og gulv. Designet hjælper med at aflede og sprede energien væk fra passagererne i tilfælde af en kollision gennem brug af ekstra stærke materialer, der er indsat strategisk. Konstruktionen øger karosseriets styrke og torsionsstivhed, men holder stadig hovedrammen nede i vægt.

  RINGFORMET, FORSTÆRKET RAMMERammen er som en rustning for alle passagerer, der er med i en Subaru XV. Det er en kappe af sikkerhed, der er integreret i passagerkabinens tag, døre, stolper og gulv. Designet hjælper med at aflede og sprede energien væk fra passagererne i tilfælde af en kollision gennem brug af ekstra stærke materialer, der er indsat strategisk. Konstruktionen øger karosseriets styrke og torsionsstivhed, men holder stadig hovedrammen nede i vægt.

 • AIRBAGSFrontairbags, sideairbags ved forsæderne, gardinairbags og knæairbags er standard i SUBARU XV, så alle passagerer i bilen har gavn af øget beskyttelse i tilfælde af en kollision.

  AIRBAGSFrontairbags, sideairbags ved forsæderne, gardinairbags og knæairbags er standard i SUBARU XV, så alle passagerer i bilen har gavn af øget beskyttelse i tilfælde af en kollision.

 • WHIPLASH-REDUCERENDE FORSÆDERForsæderne er skabt til at give komfort og sikre støtte til fører og passager. Men de reducerer også risikoen for den whiplash, man kan få ved bestemte typer kollisioner.

  WHIPLASH-REDUCERENDE FORSÆDERForsæderne er skabt til at give komfort og sikre støtte til fører og passager. Men de reducerer også risikoen for den whiplash, man kan få ved bestemte typer kollisioner.

 • SIKKERHEDSSELER MED LÅSVed et sammenstød begrænser systemet bevægelser i hofteselen og reducerer trykket på den nedre brystregion for at øge sikkerheden og minimere skaderne.

  SIKKERHEDSSELER MED LÅSVed et sammenstød begrænser systemet bevægelser i hofteselen og reducerer trykket på den nedre brystregion for at øge sikkerheden og minimere skaderne.

*1 Føreren har altid ansvaret for sikker og opmærksom kørsel samt overholdelse af færdselsreglerne. Læg ikke det fulde ansvar på bilens førerassistentsystemer. Se også manualen for detaljerede oplysninger om, hvordan systemerne fungerer, og hvad deres begrænsninger er. Du kan også altid spørge din forhandler til råds.

*2 1.6i Ridge, 2.0i Ridge, 2.0i Summit