El-hybrid på Subarus måde

At blæse og have mel i munden

Med e-Boxer har vi forbedret det, der allerede var godt, og forfinet de egenskaber, Subaru-ejere sætter størst pris på. Det har aldrig været et alternativ bare at sætte en elmotor på bagakslen. Det ville have påvirket de unikke egenskaber i en negativ retning. Vi valgte derfor at placere elmotoren i gearkassen, før kraften fordeles til for- og baghjul. På den måde kunne vi bevare vores firehjulstræk, som det skal være – permanent og symmetrisk.

Vi kan takket være denne løsning også tilbyde en generøs trækkapacitet, mens de fleste konkurrenter i dette segment kun må trække 750 kg – hvis de overhovedet må det …

Elmotoren giver et krafttilskud på 65 Nm lige fra starten, hvad der giver bedre acceleration og overskud med det samme. Da den ekstra kraft kommer fra en elmotor, får bilen bedre præstationer, og samtidig kan brændstofforbruget reduceres med cirka 11 procent.

Du kan naturligvis køre korte stræk udelukkende på el, men det har nu aldrig været målet. Ambitionen har været at gøre en allerede god bil endnu bedre. Uden at gå på kompromis giver vi dig fordelene ved elektrificering dér, hvor det betyder mest.

Du slipper for at rode med kabler og kigge efter stik, for Subaru e-Boxer oplader sig selv, når 118 volt-batteriet får ny kraft under kørslen.

Firehjulstræk
– permanent og symmetrisk.

Højeste trækkapacitet
Forester – med hele 1.870 kg.

Crosstrek – med hele 1.270 kg.

Reduceret brændstofforbrug
– med cirka 11 procent

FIND DIN NÆRMESTE
FORHANDLERFind en forhandler eller et værksted i nærheden, hvor du kan få eksperthjælp og en prøvetur.

 

 

Find din nærmeste forhandler