PRIVATLEASING

Ny Subaru uden bekymringer.
Til en fast lav pris.

Sikkerhed og tryghed for dig og din familie er i højsædet, derfor kigger du nu på Subaru!
Når du vælger Subaru privatleasing, ved du med sikkerhed, hvad din bil kommer til at koste dig hver måned. Og når leasingaftalen er slut, afleverer du bare bilen hos os igen.

Så enkelt er det.

Du betaler en lav éngangsydelse og derefter en fast, månedlig ydelse. Bekymringer om serviceudgifter, værditab og gensalg er ikke noget, du skal forholde dig til.
Den opgave overlader du trygt til os! Du får kort sagt alle fordelene, sikkerhed og tryghed for hele familien ved at privatlease en ny Subaru – og slipper samtidig for bøvlet og bekymringerne ved at være bilejer.
Med den lave første ydelse får du mulighed for at køre i vores nyeste modeller uden store billån.

Se vores priser her

SUBARU SOLTERRA
Fra kr. 3.995,-

SUBARU FORESTER
Fra kr. 6.031,-

SUBARU OUTBACK
Fra kr. 6.195,-

Få et personligt privatleasing tilbud - kontakt din lokale forhandler!

Ønsket model
Kontakt informationer

Jeg ønsker at modtage markedsføring fra Subaru via e-mail og telefon / messenger-tjenester. Dette samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes. Mere detaljerede oplysninger kan findes i vores fortrolighedspolitik.

Privatleasing af Subaru Solterra Limited: Leasingperiode 36 mdr. og 10.000 km årlig kørsel. Fast leasingydelse 36 mdr. á kr. 3.995 kr. Ekstraordinær leasingydelse kr. 29.995 kr. Samlet betaling i perioden kr. 173.815 kr. Priserne er inkl. service og vedligeholdelsesaftale for det ovenfor angivne antal km og er inkl. afleveringsgebyr på 600 kr., finansierings- og leveringsomkostninger i perioden. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Priser er gældende så længe lager haves eller med levering senest den 31-1-2024. Udbydes i samarbejde med DNB Finans og kræver positiv kreditvurdering samt betaling via betalingsservice og kaskoforsikring forudsættes.

Leasingperiode 36 mdr. og 10.000 km årlig kørsel. Fast leasingydelse 36 mdr. Ekstraordinær leasingydelse kr. 29.995 kr. Priserne er inkl. service og vedligeholdelsesaftale for det ovenfor angivne antal km og er inkl. afleveringsgebyr på 600 kr., finansierings- og leveringsomkostninger i perioden. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Priser er gældende så længe lager haves. Udbydes i samarbejde med DNB Finans og kræver positiv kreditvurdering samt betaling via betalingsservice forudsættes.