Ansvarsfraskrivelse

Subaru gør alt for at udarbejde og vedligeholde indholdet af disse websider og sikre, at de opdateres regelmæssigt. De er dog kun beregnet til at give ikke-bindende generel information og kan aldrig erstatte detaljeret specifik rådgivning for at hjælpe en potentiel køber med at træffe en beslutning. Tekniske data og udstyr til de beskrevne køretøjer skal kun ses som eksempler.

Sådanne tekniske data og udstyr kan variere, afhængigt af det land, hvorfra køretøjerne sælges.

De kan ændres til enhver tid. Du modtager bindende opdateret informationer om tekniske data, udstyr og karakteristika for vores køretøjer udelukkende fra din autoriserede forhandler.

Subaru garanterer ikke, at informationen på disse sider er opdateret, korrekt, fuldstændig eller tilgængelig til enhver tid.

Når vi henviser til websteder fra tredjeparter (links), tager Subaru intet ansvar for indholdet af disse sider. Når man ser på referenceoplysninger, er det ikke længere Subaru oplysninger. Afvigende regler kan derfor gælde ved service fra tredjepart, især når det kommer til datasikkerhed.

Subaru fraskriver sig ethvert ansvar for relaterede tjenester, især ved download af filer, som Subaru leverer til Subaru Danmark´s websider.

 

Ophavsret

Alle tekster, billeder og andet arbejde offentliggjort på websiderne er beskyttet af ophavsret tilhørende Subaru Sverige, medmindre andet er angivet. Al kopiering, distribution, lagring, distribution, transmission, reproduktion eller transmission af indholdet uden samtykke fra Subaru er forbudt.

 

Prisoplysninger

Priserne på denne hjemmeside er producentens anbefalede  vejledende priser og kan variere fra gang til gang. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer eller afvigelser. Hver forhandler er uafhængigt ansvarlig for sin egen prissætning. Vi beder dig kontakte din lokale Subaru-forhandler for at sikre, at bilen kan bestilles efter dine ønsker.