CROSSTREK

 

CROSSTREK

SIKKER, KØREGLAD
OG ROBUST

Her behøver ingen at betale ekstra for at gøre deres Subaru maksimalt sikker. Alle sikkerhedssystemer er altid inkluderet i prisen. I den nye Crosstrek er det både firehjulstrækker, kamera der mærker om du er ved at være træt og kameraer der altid holder øje med vejen. Ja, også autobremse og fartpilot, som selv holder afstanden til andre biler. Din families sikkerhed må aldrig være et tilvalg. Det betyder alt for os.

En hver destination er bare en behagelig og afslappet tur væk. Symmetrisk firehjulstræk og forbedret køredynamik giver en sikker og behagelig tid for alle ombord, selv på barske veje.

Samtidigt, vil du have fuldstændig ro i sindet ved at vide, at det er nemt at komme videre fra udfordringer med løst underlag, sne eller mudder med det avancerede X-MODE. Det er dette som kendetegner en Subaru.

VERDENSLEDENDE
FØRERASSISTANCE

EyeSight er dine to ekstra øjne på vejen, dvs. de to farvekameraer, ser hvad der sker foran bilen. EyeSight er resultatet af 30 års egen udvikling. Biler med EyeSight er involveret i mindre end halvdelen af så mange ulykker og reducerer påkørsler med 84%.

Læs mere om EyeSight

ALTID
FIREHJULSTRÆK

For Subaru er firehjulstrækket først og fremmest et spørgsmål om sikkerhed.

Med firehjulstræk bliver bilen stabil, mere forudsigelig og får bedre vejgreb. Det gør dig mere sikker som fører, og du behøver aldrig gå på kompromis med trækkraft.

Læs mere om firehjulstræk

FOKUS PÅ
FUNKTION

Crosstrek tilbyder masser af funktioner, der gør livet lettere. Et robust og hårdt design viser, at bilen er bygget til brug.

Høj frihøjde gør det nemt at komme rundt, og det gør det også nemt at komme ind og ud af bilen.

Se flere detaljer

ELEKTRISK ASSISTERET BOXER MOTOR

Med e-Boxer har vi forbedret det, der allerede var godt, og skærpet de kvaliteter, som vi ved at Subaru ejere værdsætter.

Læs mere om e-Boxer

Vil du køre en Crosstrek?

Book en prøvekørsel

GENNEMTÆNKT. INDE OG UDE.

Store glasoverflader og smalle stolper giver Crosstrek-klassens førende synlighed overalt, hvilket bidrager til sikrere og mere afslappet kørsel. Fuld kontrol over omgivelserne og et logisk bygget førermiljø med letlæselige instrumenter.

Se flere detaljer

PLADS TIL DIN LIDENSKAB

Ski, cykel, hund, jagt, fiskeri eller naturoplevelser som helhed.
Vi brænder alle sammen for forskellige ting. Derfor er det let at tilpasse din Crosstrek og skabe plads til al ting og dem du holder af.

Se flere detaljer

Find en forhandler eller et værksted i nærheden, hvor du kan få eksperthjælp og en prøvetur.

 

Find din nærmeste forhandler