Forester

Prisliste

SUBARU FORESTER

KRAFTFULD, GLAT OG SIKKER

Pålidelig og stærk når det er nødvendigt. Forester kan trække virkelig tung belastning. Førerens position er høj, og du har en fantastisk overblik. Som med alle Subaru-biler kommer sikkerheden altid først, og Forester har modtaget de højeste point nogensinde for beskyttelse af børn, ifølge Euro NCAP.

Den største luksus er at komme sikkert hjem. Ud fra den idé er alle Subaru designet fra bunden med det ene mål at fremstille verdens sikreste biler. En filosofi, der omfatter alle, der rejser med i bilen og alle udenfor den. Mennesker som dyr.

For at nå dette mål er firehjulstræk, et højt komfortniveau og et verdensførende sikkerhedssystem, der hjælper føreren med at opdage og undgå fare, er altid inkluderet som standardudstyr. Med Forester er alt dette kombineret med en høj træk- og lastekapacitet, driftssikkerhed og alsidighed med til at tage dig, hvor end du vil hen, i al slags vejr og føre. Fordele, der gør Forester til den aktive families førstevalg.

Subarus mål er at bygge verdens sikreste biler, og alle tests viser, at vi når det mål med vores nye biler. Forester har fx modtaget den højeste bedømmelse i alle crashtests på alle kontinenter.

Visionen er, at ingen skal komme til skade i en Subaru eller på grund af en Subaru. Vores mål er ikke kun at beskytte dem i bilen, men også andre trafikanter som cyklister og fodgængere.

Forester tilbyder mange intelligente funktioner, der gør livet lettere. Brede trin ved bagdørene hjælper dig med at med at nå din bagage på taget. Døre, der dækker dørtrinnene, betyder, at du ikke nødvendigvis bliver beskidt, bare fordi bilen er det. Og så er der selvfølgelig masser af opbevaringsrum og kopholdere med om bord.

ALTID
FIREHJULSTRÆK

For Subaru er firehjulstrækket først og fremmest et spørgsmål om sikkerhed. Med firehjulstræk bliver bilen stabil, mere forudsigelig og får bedre vejhåndtering.

Forester har en høj bugseringskapacitet og et specielt stabiliseringssystem til sikrere bugsering.

Læs mere om firehjulstræk

VERDENSLEDENDE FØRERASSISTANCE

EyeSight er dine to ekstra øjne på vejen, dvs. de to farvekameraer, ser hvad der sker foran bilen. EyeSight er resultatet af 30 års egen udvikling.

Biler med EyeSight er involveret i mindre end halvdelen af så mange ulykker og reducerer påkørsler med 84%.

Læs mere om Eyesight

FOKUS PÅ
FUNKTION

Forester tilbyder masser af funktioner, der gør livet lettere. Døre, som dækker panelet, betyder, at du ikke behøver at blive snavset, bare fordi bilen er snavset. Masser af opbevaringsrum og kopholdere er en selvfølge. Bemærkelsesværdig er også bilens rummelige bagsæde plads med en justerbar ryglæn.

Se flere detaljer

SUBARU SÆLGER

1 MILLION

FIREHJULSTRUKNE
BILER HVERT ÅR

ALTID 

TILFREDSE

BILEJERE

ALTID MASSER AF

UDSTYR

SOM STANDARD

ELEKTRISK ASSISTERET BOXER MOTOR

Med e-Boxer har vi forbedret det, der allerede var godt, og skærpet de kvaliteter, som vi ved at en Subaru ejer værdsætter.

Læs mere om e-Boxer

Har du allerede truffet dit valg?

Kom og testkør til Forester!

Book en prøvekørsel

GENNEMTÆNKT. INDE OG UDE.

Store glasoverflader og smalle stolper giver Forester-klassens førende synlighed overalt, hvilket bidrager til sikrere og mere afslappet kørsel. Fuld overblik over omgivelserne og et logisk bygget førermiljø med letlæselige instrumenter.

Se flere detaljer

PLADS TIL DINE PASSIONER

Ski, cykel, hund, jagt, fiskeri eller naturoplevelser som helhed. Vi brænder alle sammen for forskellige ting.
Derfor er det let at tilpasse din Forester og skabe plads til alt og dem du holder af.

Tilbehør

FIND DIN NÆRMESTE
FORHANDLERFind en forhandler eller et værksted i nærheden, hvor du kan få eksperthjælp og en prøvetur.

 

 

Find forhandler