NY Solterra

Subaru Solterra 

100 % SUBARU 
100 % ELEKTRISK

Den helt nye Subaru Solterra har alt, hvad du forventer af en Subaru. Firehjulstræk, alle sikkerhedssystemer er standard samt et utroligt højt niveau af standardudstyr. Den eneste forskel er at den kører på el.

NU MED LÆNGE VENTEDE OPDATERINGER

Nyt ergonomisk rat og forbedret fører miljø

3-faset opladning

Batteriopvarmning under opladning

En stærk grundstruktur og avanceret førerassistancesystem, der bidrager til en verdensførende sikkerhed for alle inde i bilen, og dem udenfor.

Princippet i Subarus permanent firehjulstræk, der bidrager til klasseførende manøvredygtighed og sikre køreegenskaber med en høj køreoplevelse.

Den praktiske robusthed, generøse plads og smarte funktioner, der gør det nemt at fylde alt fra den mindste madpose til omfangsrigt udstyr til fridtids aktiviteter.

Det er, hvad generationer af ejere er kommet til at forvente og værdsætte i en bil fra Subaru. Nu kan du for første gang få alle disse kvaliteter i en bil, der udelukkende drives af el.

Sikkerhed hele vejen rundt,
sikkerhed i dybden

Al sikkerhedudstyr er standardudstyr. Det omfatter blandt andet den elektroniske førerassistent, der hjælper føreren med at opdage og advare om fare, og som i nødstilfælde kan gribe ind, for at undgå sammenstød med faste og bevægelige genstande, herunder mennesker og dyr. De fleste funktioner er velkendte. Nogle er helt nye, såsom sikker udstigningsassistent, der advarer føreren om ikke at åbne døren, hvis en bil eller cyklist nærmer sig bagfra.

Se vores sikkerhedsvideoer

Firehjulstræk
med X-Mode

Solterra skiller sig ud, takket være 21 cm frihøjde og Subarus egenskaber: det permanente firehjulstræk.

I Solterra opnås de samme egenskaber gennem to lige kraftige motorer, en der trækker foran og en bagtil. Subarus grebsassistent X-Mode bliver mere effektiv, takket være den umiddelbare kraftudvikling fra de elektriske motorer.

Læs mere

Kommando
& kontrol

Solterras cockpitlayout repræsenterer Subarus designfilosofi: Synlighed, enkelhed og brugervenlighed.

Væsentlige oplysninger for sikker kørsel vises på et lavtmonteret instrumentpanel og konsol med høj synlighed.

Se alt udstyr

Til tjeneste

En Subaru er praktisk i hverdagen og i din fritid. Solterra har et rummeligt, praktisk og brugervenligt bagagerum med justerbart gulv i to positioner: et højt for det planest mulige lastområde og et lavt for ekstra lastvolumen.

Opladning

Udvidet rækkevidde og kompatibilitet med høj-output opladere i alle regioner understøtter Solterras' anvendelighed.

150 kW DC hurtigopladning bringer batteriet til 80 % kapacitet på 30 minutter. Fjernovervågning af ladestatus og andre funktioner via smartphone er også tilgængelig.

Til vores ladeskola

Subaru Care - Hold forbindelsen

Forbundet til køretøjet og multimediesystemet i bilen er Subaru Care-mobilappen din adgang, til et nyt niveau af forbindelse og bekvemmelighed.

Tilgængelig via din smartphone giver den dig mulighed for at få fjernadgang til og kontrollere en lang række informationer og funktioner, så du holder dig forbundet med din Solterra – selv når du ikke er i den.

Trygt ejerskab

Sikkert ejerskab i mange år. Med en garanti på 8 år / 160.000 km, for hele 70% kapacitet, er du i sikre hænder. 

Laes om vores service

Eksteriør

Solterra har et kraftfuldt designsprog, der emmer af traditionelle Subaru-kvaliteter og er umiddelbart genkendeligt takket være konturen af Subarus sekskantede frontgitter. En lang akselafstand, høj frihøjde og et visuelt lavt tyngdepunkt afspejler Solterras generøse indvendige rumlighed, pålidelig mobilitet og sikre køreegenskaber.

Se mere

Interiør

Interiøret er designet til at være praktisk, let overskueligt og bidrager til et endnu højere sikkerhedsniveau gennem høj kørekomfort, generøs plads og ved at formidle en tillidsfuld følelse af kontrol til føreren. Praktiske opbevaringsmuligheder, trådløs opladning og kommunikation med en mobiltelefon samt logiske indstillinger af menuer er medvirkende til , at hver tur bliver foretaget ubesværet.

Se mere

FIND DIN NÆRMESTE FORHANDLER

 

FIND DIN NÆRMESTE FORHANDLER