AUTORISERET SUBARU-VÆRKSTED

Et autoriseret Subaru-værksted er langt det bedste valg for dig og din bil, når du har brug for service eller vedligeholdelse. Vores værksteder arbejder i henhold til Subaru fabrikens retningslinjer, og vi har altid adgang til de seneste oplysninger og seneste opdateringer til bilens software. Vores teknikere er specielt uddannet til at tage sig af din bil. Vi bruger altid Subaru originale reservedele til at sikre den bedste ydeevne og køreglæde, samt ikke mindst en god brugtvognsværdi på din bil.

  • Uddannet i din Subaru
  • Følger Subarus retningslinjer
  • Altid seneste opdatering til din bils software
  • Vigtige oplysninger om din bil
  • Subaru originale reservedele
  • Garanti for arbejde og dele
  • Stempel i service- og garantibogen øger værdien af din bil 

SUBARU ORIGINALT TILBEHØR

Subarus originale tilbehør er gennemtestet og garanterer den højeste kvalitet, pasform og funktion. Vores tilbehør er udviklet med fokus på sikkerheden. Vi har nøje udvalgt tilbehør til din Subaru, så du kan koncentrere dig fuldt om at få mest muligt ud af dit ejerskab. Vores nordiske klima stiller store krav til det tilbehør, der er monteret på bilen, om vinteren er det fx regn, slud, sne og salt, der udsætter fælge og trækkroge for hård belastning. Vores fælge og trækkroge er testet specielt for at klare vores nordiske klima. Tagbøjler og skibokse, cykel- og kajakholdere er alle testet med hovedvægt på funktion og enkelhed, så du trygt kan bruge dem. Vores tilbehør er skabt til at passe Subaru og intet andet.

BILRUDER

Bilens forrude er en meget vigtig del af bilens konstruktion,. Den beskytter dig ikke blot mod vind og vejr, men beskytter også vores sensorer monteret inde bag forruden. Subaru EyeSight-systemet er monteret i toppen af forruden sammen med andre sensorer.

Hvis du skal have skiftet forruden, er det afgørende at vælge en forrude med præcis de samme egenskaber som en original forrude fra Subaru. Bilens sikkerhedssystem har meget små tolerancer med hensyn til optisk brydning og tykkelse. Husk også at forruden er en vigtig del af lydisoleringen af kabinen.

Stenslag skal udbedres hurtigst muligt, før fugt og snavs trænger ind og ødelægger filmen i glasset eller gør sprækken større. Afhængigt af, hvor stenen rammer forruden, kan det være nødvendigt at skifte hele ruden. Tjek med dit autoriserede Subaru-værksted.

Det er også vigtigt, at ruden installeres korrekt, og at dit Subaru EyeSight-system kalibreres efter udskiftningen. Subarus teknikere er uddannede og certificerede til denne opgave.

Ved udskiftning af forruden skal EyeSight-kameraerne afmonteres, og ved den efterfølgende installation skal de kalibreres sammen med den nye rude. Vores autoriserede værksteder har specialværktøjet, der er udviklet Subarus egne ingeniører til netop denne opgave.

Subaru har som mål at producere verdens sikreste biler, og vi er overbeviste om, at du helst vil køre i en sikker bil.

Subarus originale reservedele og autoriserede værksteder er det sikreste valg for dig og din familie.

SUBARU ORIGINALE RESERVEDELE

Subaru er en bilproducent, der har fremstillet biler siden 1958. Vi har gennem alle årene lagt stor vægt på at bygge sikre og holdbare biler. Det er selvfølgelig af afgørende betydning at udskifte slidte dele med nye, der er testet for at sikre optimal funktion, pasform og kvalitet. Subaru originale reservedele sikrer dig længst.