GARANTIER

Vi tror på vores biler og giver dig derfor en generøs garantipakke.

Herunder ser du et resumé af vores garantipakke. De fulde garantibetingelser findes i bilens service- og instruktionsbøger eller kan oplyses hos nærmeste autoriserede Subaru-forhandler.

Når du køber en ny Subaru, får du 3 års nybilsgaranti (eller 100.000 km, hvilket der forekommer først), 3 års vognskadegaranti og 12 års garanti mod rustgennemtæring. Nybilsgarantien gælder i hele Europa. Vi yder også 3 års garanti (eller 100.000 km, hvilket der forekommer først) på Subaru originale reservedele og originaltilbehør.

Husk, at det, vi nævner her, kun er en lille del af garantivilkårene. Du kan få de fuldstændige garantivilkår hos din Subaru-forhandler.

Nybilsgaranti

Nybilsgarantien omfatter materielle fejl og produktionsfejl. Den gælder i Europa i 3 år eller 100.000 km, hvilket der forekommer først. Garantien gælder fra den første registreringsdato. Nybilsgarantien gælder også for ejeren, som senere køber køretøjet i den resterende garantiperiode.

Subaru originale reservedele og tilbehørsgaranti

Originale Subaru reservedele og tilbehør, der sælges via det autoriserede Subaru-værksted og er betalt af ejeren eller brugeren af køretøjet, har en garanti for fejl og mangler i produktet. Garantien gælder i alt 36 måneder fra købsdatoen eller 100.000 km, hvilket der forekommer først.

e-Boxer hybrid batteri garanti

Hvis din Subaru er udstyret med en e-Boxer-drivline, er garantien for hybridbatteriet (118V-batteri) 96 måneder eller 160 000 km, alt efter hvad der kommer først.

Lak og overfladebeskyttelse

Subaru er dækket af en lak- og overfladebeskyttelsesgaranti, som gælder i 3 år fra registreringsdatoen, uanset kilometertal.

Garanti mod gennemtæring

Din Subaru er dækket af en rustgaranti, der gælder 12 år fra første registreringsdato, uanset kilometertal. Den dækker gennemtæring af bilen (dvs. huller hele vejen igennem pladen indvendig og udvendig) på grund af materiale- eller produktionsfejl. Den langsigtede beskyttelse af karosseriet er ikke bundet til nogen efterbehandling med rustbeskyttelse. Derfor er det vigtigt, at du følger Subarus anvisninger bedst muligt med hensyn til pleje og inspektion, som det er beskrevet i bilens garanti- og servicebog.