soltera_logo.png

Premieren nærmer sig!

Vores længe ventede premiere på den helt nye Subaru Solterra nærmer sig med hastige skridt, og du vil blive glædeligt overrasket.

Alt, hvad der er grundstenene i Subaru brandet, findes i Solterra. Verdensførende sikkerhedssystem, maksimalt udstyrsniveau allerede i basisversionen og selvfølgelig firehjulstræk.

Kontakt en forhandler!

En stærk grundstruktur og avanceret førerassistancesystem, der bidrager til en verdensførende sikkerhed for alle inde i bilen, og dem udenfor.

Princippet i Subarus permanent firehjulstræk, der bidrager til klasseførende manøvredygtighed og sikre køreegenskaber med en høj køreoplevelse.

Den praktiske robusthed, generøse plads og smarte funktioner, der gør det nemt at fylde alt fra den mindste madpose til omfangsrigt udstyr til fridtids aktiviteter.

Solterra
Solterra

Det er, hvad generationer af ejere er kommet til at forvente og værdsætte i en bil fra Subaru. Nu kan du for første gang få alle disse kvaliteter i en bil, der udelukkende drives af el.

Praktisk i hverdagen og i din fritid

Solterra har et rummeligt, praktisk og brugervenligt bagagerum med justerbart gulv i to niveauer. Et øvre niveau, der sikre en lastning ved at eliminerer panelkanten, og samtidigt gør bagagebunden helt flad, og et lavere, der øger dybden og tillader en maksimal belastningsvolumen op til 452 liter (VDA).

Firehjulstræk med X-Mode som standard

Med to lige kraftige elmotorer og lige lange drivaksler til hjulene på hver side er Subarus kendetegn – det permanent firehjulstræk – bevaret og mere effektivt end nogensinde.

Den lineære kraftudvikling i elmotorer med øjeblikkelig respons, sammen med deres placering mellem for- og baghjulspar, betyder, at kraften umiddelbart fordeles med stor nøjagtighed til alle hjul.

Subarus grebsassistent X-Mode tilpasser kraftfordelingen efter underlaget og hjælper føreren ved automatisk at regulere hastigheden både nedad og op ad bakke, når underlaget er ujævnt og glat.

Al sikkerhed er standard i en Subaru

Den omfattende sikkerhed i en Subaru omfatter blandt andet en indbygget andenpilot, eller en elektronisk førerassistent, der hjælper føreren med effektivt at holde fokus under hele rejsen.

Den registrerer og advarer om farer. I en nødsituation kan den gribe ind for at undgå kollision med faste og bevægelige genstande, herunder mennesker og dyr.

De fleste funktioner er velkendte. Nogle er helt nye, herunder Safe Exit Assist, som advarer føreren om ikke at åbne døren, hvis et motorkøretøj eller en cyklist nærmer sig bagfra.

Eksteriør

Solterra har et kraftfuldt designsprog, der emmer af traditionelle Subaru-kvaliteter og er umiddelbart genkendeligt takket være konturen af Subarus sekskantede frontgitter. En lang akselafstand, høj frihøjde og et visuelt lavt tyngdepunkt afspejler Solterras generøse indvendige rumlighed, pålidelig mobilitet og sikre køreegenskaber.

Interiør

Interiøret er designet til at være praktisk, let overskueligt og bidrager til et endnu højere sikkerhedsniveau gennem høj kørekomfort, generøs plads og ved at formidle en tillidsfuld følelse af kontrol til føreren. Praktiske opbevaringsmuligheder, trådløs opladning og kommunikation med en mobiltelefon samt logiske indstillinger af menuer er medvirkende til , at hver tur bliver foretaget ubesværet.

100% Subaru 100% elektrisk

Hverken du eller fremtidige generationer behøver længere at stå over for valget: Subarus unikke styrker eller elektrisk drev?
Med Solterra får du begge dele. Med to elmotorer på hver 80kW og 168 Nm og en batterikapacitet på 71,4 kWh er den deklarerede rækkevidde mere end 400 km (WLTP).

Nok til hverdagen for de fleste! Med 150 kW lynlader, lades batteriet fra 0-80% på 30 minutter.

Sikkert ejerskab i mange år

Med en garanti på 8 år / 160.000 km, for hele 70% kapacitet, er du i sikre hænder

En Subaru kommer fuldt udstyret

Solterra tilbydes i 3 udstyrsversioner. Du kan vælge mellem syv forskellige karosserifarver. Alt, hvad du lige har læst, og meget, meget mere er inkluderet som standardudrstyr i alle versioner. Solterra er batteri-elbilen, der gør Subarus traditionelle funktioner og unikke kvaliteter fremtidssikret.

Dark Blue Mica

Dark Blue Mica

Black Mica

Black

Emotional Red

Emotional Red

Precious Metal

Precious Metal

Harbor Mist Grey Pear

Harbor Mist Grey Pearl

Harbor Mist Grey Pearl

Harbor Mist Grey Pearl / Black Mica

Platinum White Pearl Mica

Platinum White Pearl Mica

Vil du vide mere og være blandt de første til at prøvekøre?

Abonner på nyheder, få som den første besked, når denne side bliver opdateret med nye interessante og vigtige informationer omkring Subaru Solterra. Vi holder dig opdateret med oplysninger, fotos og videoer, så snart de er tilgængelige fra fabrikken og deres udviklingsafdeling. Når vi nærmer os lanceringen, bliver du også inviteret til en forhåndsvisning.

KONTAKT INFORMATIONER