soltera_logo.png

Vores første elbil
kommer 2022

I 2022 lancerer Subaru vores helt nye fuldt elektriske model Solterra. Det er en batteridrevet SUV, der tilbyder alt, hvad du forventer af en Subaru: maksimal sikkerhed, pålidelighed, det unikke firehjulstræk og standardudstyr på højeste niveau.

Subaru Solterra er en SUV i størrelse med den nuværende Forester og bygget på en helt ny teknisk platform: e-Subaru Global Platform. Som altid er det Subarus klare mål at opnå sikkerhed og stabile køreegenskaber af allerhøjeste klasse. Dette er de kerneværdier, der er ledestjernen i udviklingen af hver bil fra Subaru, uanset dens tekniske arkitektur.

Tag med på rejsen, fra verdenspremieren i dette efterår til lanceringen i Danmark i 2022 og videre mod fremtiden! Nyheder, funktioner og fakta om Subaru Solterra vil blive præsenteret løbende på denne side.

Vil du vide mere og være blandt de første til at prøvekøre?

Abonner på nyheder, få som den første besked, når denne side bliver opdateret med nye interessante og vigtige informationer omkring Subaru Solterra. Vi holder dig opdateret med oplysninger, fotos og videoer, så snart de er tilgængelige fra fabrikken og deres udviklingsafdeling. Når vi nærmer os lanceringen, bliver du også inviteret til en forhåndsvisning.

KONTAKT INFORMATIONER

Navnet Solterra er en sammensmeltning af de latinske ord Sol og Terra. Oversat til Dansk, er dette ordene for solen og moder jord.

Navnet er valgt for at vise påskønnelse og respekt for den planet, vi mennesker kalder vores hjem, og dets himmellegeme hvis energi der er en forudsætning for livet, som vi kender det.

Det repræsenterer et mål om at bevare Subarus traditionelle værdier for fremtiden, at tilbyde muligheden for at komme tæt på naturen med et batterielektrisk køretøj, der har evnen til at køre længere ud end vejens ende og hele vejen hjem igen. Det er de samme funktioner, der kendetegner vores øvrige modeller: Subaru XV, Forester og den nye Outback. Solterra er en helt ny SUV, der har alt, hvad du forventer af en Subaru - med én forskel. Den er elektrisk drevet.