location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

 

SUBARU IMPREZA

SIKRESTE KOMPAKTE FAMILIEBIL

 

Prisliste

 

SUBARU IMPREZA

SIKRESTE KOMPAKTE FAMILIEBIL

 

Prisliste

Versioner

Versioner

VersionVejl. udsalgsprisGearkasse
1.6i Base 273 880 kr Lineartronic
1.6i Active 343 880 kr Lineartronic

360°

360°

Crystal White Pearl
EKSTERIØR

EKSTERIØR

KVIK, ALSIDIG OG STILFULD. LIGESOM DIG.

Den nye Subaru Impreza er lige så sjov at køre, som den er smuk at se på. Den er kompetent, godt bygget og byder på et nyt niveau i sikkerhed. Hver kant og bukning, hver overflade og hver en designdetalje udspringer af samspillet mellem form og funktion. Den nye model repræsenterer en avanceret evolution af Subarus formsprog og er samtidig et velkørende udtryk for det, som Impreza altid har repræsenteret.

LÆS MERE

INTERIØR
 • Interiør
 • Teknologi
 • Plads
 • 360°
Interiør

INTERIØR

STIL , KOMFORT OG UNDERHOLDNING FOR ALLE.

Den nye Subaru Impreza er blevet forfinet og videreudviklet overalt, ikke mindst i den meget støjsvage kabine, hvor bløde, smukt buede overflader og eksklusiv forarbejdning præger billedet. Kabinen er blevet mere rummelig uden at give afkald på Imprezas elegante og sportslige atmosfære. Her kan alle om bord – på forsæder og bagsæder – indstille sig på at nyde selv lange køreture.

Interiør udstyr

Teknologi

INTERIØR

HOLD KONTAKTEN. OPLEV VERDEN.

Impreza er udstyret med et infotainmentsystem, der holder dig forbundet overalt. Den store touchskærm, instrumentdisplayet og multifunktionsdisplayet byder på et væld af funktioner og gør turen mere bekvem, sikker og underholdende for alle om bord.

LÆS MERE

Plads

INTERIØR

ALSIDIGT DESIGN TIL ALT DET, DU ELSKER AT GØRE.

Har du store planer, kræver det god plads. Derfor har vi sørget for, at den redesignede Impreza kan rumme alt det, du skal bruge til hverdag og i weekenden. Bagagepladsen rækker for eksempel til mindst 3 golftasker, så din nye Impreza inspirerer dig til at få mest muligt ud af alle de aktiviteter, du elsker. Du bruger mindre tid på planlægning og mere tid på at holde dig i gang.

360°

INTERIØR

EYESIGHT

EYESIGHT

SUBARUS GLOBALT FØRENDE TEKNOLOGI HOLDER ØJE

Hos Subaru tror vi på ALL-AROUND SAFETY, og en vigtig del af den er at undgå kollisioner, så det ikke kommer til ulykker. Derfor har vi udviklet EyeSight*1, et banebrydende hjælpesystem til støtte for føreren. Som et ekstra sæt øjne på vejen bruger EyeSight to stereokameraer til at opfange tredimensionelle farvebilleder med fantastisk billedgenkendelse, næsten på niveau med det menneskelige øje. Systemet bruger billeder fra begge kameraer til præcist af registrere form, hastighed og afstand.

LÆS MERE 

TEKNOLOGI
 • Boxermotor
 • SYMMETRISK FIREHJULSTRÆK
 • Gearkasse
Boxermotor

TEKNOLOGI

Subarus kerneteknologier kendetegner vores mærke og er med til at give dig den unikke køreoplevelse, du kun finder i en Subaru. Kerneteknologierne gør det muligt for os at leve op til vores standarder for præstationer, komfort, sikkerhed og stor driftssikkerhed samt køreglæde og tryghed for alle passagerer om bord. I en boxermotor bevæger stemplerne sig mod hinanden i vandret position. Subaru har i over 50 år forfinet og videreudviklet Subaru Boxermotoren, fordi den giver mange fordele sammenlignet med mere konventionelle konstruktioner. Det gælder blandt andet motorgang, holdbarhed og præstationer.

Lær mere om boxermotor

SYMMETRISK FIREHJULSTRÆK

TEKNOLOGI

Subarus permanente firehjulstræk fordeler kræfterne til alle fire hjul for optimalt vejgreb på våde og glatte veje. Konstruktionen er symmetrisk og horisontal, hvad der giver et lavt tyngdepunkt og dermed mere stabile og sikre køreegenskaber.

Gearkasse

TEKNOLOGI

Lineartronic er en trinløs gearkasse, der tilpasser udvekslingen til kørslen og giver en effektiv og smidig acceleration samt et optimeret brændstofforbrug. Lineartronic i Impreza er koblet til en aktiv fordeling af momentet, hvor firehjulstrækket som standard sender 60 % af kræfterne til forhjulene og 40 % til baghjulene. Ved behov justeres det op til 50/50, når betingelserne kræver det.

SIKKERHED
 • Sikkerhed
 • Euro NCAP
Sikkerhed

SIKKERHED

FYLD DIN DAG OP. LEV LIVET FULDT UD.

Hvor du end skal hen, og hvad du end har af planer, leverer den nye Subaru Impreza funktionalitet og sikkerhed for dig og dine passagerer. Subarus kerneteknologier som for eksempel det permanente firehjulstræk garanterer både komfort og tryghed, uanset hvad der venter rundt om det næste hjørne. Som med en loyal livsledsager får du selvtillid til at udforske verden.


LÆS MERE

Euro NCAP

SIKKERHED

SIKRESTE KOMPAKTE FAMILIEBIL
IFØLGE EURO NCAP.

 

LÆS MERE


VÆLG DIN PERSONLIGE STIL.

Allerede fra fabrikken er Impreza en veludstyret bil,
men ved hjælp af godkendt og testet tilbehør fra
Subaru har du mulighed for at tilføre bilen et endnu mere individuelt præg.
Mulighederne er mange – både til styling i det ydre som det indre – men også
hvis du ønsker at øge Impreza’s praktiske anvendelighed.

Tilbehør

Tilbehør

 • Transport

 • Komfortudstyr

 • Beskyttelse

 • Eksteriør

 • Interiør

 • Sikkerhed

 • Fælge

 • Motorvarmer