location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Levorg

Prisliste 

Levorg

Prisliste 

Version

Version

GT/GT-N

VersionVejl. udsalgsprisGearkasse
GT 373 880 dkk Lineartronic
GT-N 453 880 dkk Lineartronic

GT-S

VersionVejl. udsalgsprisGearkasse
GT-S 493 880 dkk Lineartronic
360°

360

Crystal Black Silica
Eksteriør

Eksteriør

Der findes et punkt, hvor design og teknologi mødes, og hvor form og funktion bliver en helhed. Levorg har fundet det punkt og byder derfor på både praktisk funktionalitet og smuk æstetik fra alle tænkelige vinkler.

Eksteriør udstyr

Interiør
 • Interiør
 • Komfort
 • Plads
 • 360°
Interiør

Interiør

Det er ikke så meget et interiør, som det er dit personlige rum. På samme måde som dit kontor, hjem eller andre steder, hvor du tilbringer meget tid. Levorgs kabine er skabt af materialer, der er bløde at røre ved, støtter, er til daglig glæde og holder til at blive brugt, år efter år. Det er et rum præget af kvalitet, smag og klasse kort sagt: Alt afspejler din egen holdning til tingene omkring dig.

Interiør udstyr

Komfort

Interiør

Subaru Starlink*-infotainmentsystemet er som at have en indbygget smartphone i din bil. Du får adgang til internetradio, underholdende apps og meget, meget mere. Betjeningen sker via den tablet-lignende 7” touchskærm i midten eller via multifunktionsrattet. Kan du ikke finde din favoritmusik, forbinder du din iPhone, smartphone eller andre mobile enheder via USB eller standard AUX-jackstik.

* Føreren har altid ansvaret for ansvarlig og opmærksom kørsel. Betjen venligst ikke touchskærmen under kørslen. Alt efter region og tjeneste kan kommunikation via bilen koste en afgift.

Plads

Interiør

Levorg er bygget for mennesker, der lever livet fuldt ud og ikke vil gå på kompromis. Derfor er den alsidig nok til de aktiviteter, interesser og motionsformer, du lever og ånder for. Med rigelig bagageplads og fleksibilitet til alle dine eventyr.

360°

Interiør

 

 

Eyesight

Eyesight

Hos Subaru tror vi på allround sikkerhed, og en vigtig del af den er at undgå kollisioner, så det ikke kommer til ulykker. Derfor har vi udviklet EyeSight*1, et banebrydende hjælpesystem til støtte for føreren. Som et ekstra sæt øjne til vejen bruger EyeSight to stereokameraer til at opfange tredimensionelle farvebilleder med fantastisk billedgenkendelse, næsten på niveau med det menneskelige øje. Systemet bruger billeder fra begge kameraer til præcist af registrere form, hastighed og afstand. Og det registrerer ikke kun køretøjer, men også motorcykler, cyklister og fodgængere.*2 Når en potentiel faresituation bliver registreret, advarer systemet dig og aktiverer sågar bremserne, hvis det er nødvendigt for at undgå en ulykke. Med et så dramatisk forbedret sikkerhedsniveau reducerer EyeSight presset på dig bag rattet og styrker din sikkerhed, når du er undervejs i den nye Levorg.

Lær mere om eyesight

Teknologi
 • Boxermotor
 • Gearkasser
 • Symmetrisk firehjulstræk
Boxermotor

Teknologi

Den vandret orienterede konfiguration af Subaru Boxermotoren placerer stemplerne i en 180 graders vinkel i forhold til hinanden og giver dermed en lavere og fladere profil end andre motortyper. Det giver motoren – og dermed hele bilen – et lavere tyngdepunkt og bedre balance. Derudover udligner stemplernes modsatrettede bevægelser hinanden, hvad der også reducerer vibrationerne.

Lær mere om boxermotor

Gearkasser

Teknologi

En personbil med firehjulstræk. Det var et nyt koncept, da Subaru lancerede det. Bagefter var offentlighedens opfattelse af firehjulstrækket ændret for altid. Den trend fortsætter med det nyeste Lineartronic CVT i Levorg. Transmissionen er både responsiv og let, og den gør godt og grundigt op med status quo ved at levere overraskende præcision og livlighed.

Lær mere om gearkasser

Symmetrisk firehjulstræk

Teknologi

Det symmetriske firehjulstræk er med god grund respekteret verden over. Når vejforholdene bliver krævende, og andre biler kommer til kort, giver firehjulstrækket kontrol og sikkerhed ved at fordele kræfterne til alle bilens hjul. Fordelene er indlysende du oplever bedre kontrollérbare svingegenskaber, øget vejgreb i fedtet føre og en forbedret acceleration. Totaloplevelsen gør kørslen lettere, sikrere og mere underholdende for alle om bord.

Lær mere om symmetrical AWD

Sikkerhed
 • Aktiv sikkerhed
 • Passiv sikkerhed
Aktiv sikkerhed

Sikkerhed

Mange af de ting, der gør Levorg underholdende at køre, bidrager også til dens erklærede mål om at holde alle om bord trygge og sikre. Med mere forudsigelig håndtering, bedre kontrol og forbedret udsyn får føreren bag rattet de bedste muligheder for at styre uden om situationer, før de udvikler sig til uheld.

Lær mere om aktiv sikkerhed

Passiv sikkerhed

Sikkerhed

Levorg er udviklet til at beskytte sine passagerer med en serie avancerede systemer og features – som omhyggeligt placerede airbags, whiplash-reducerende forsæder, pedaler, der trækker sig tilbage, og 3-punkts sikkerhedsseler – der alle er en del af den samlede passagersikkerhed.

Lær mere om passiv sikkerhed


Vælg din personlige stil

Levorg bliver som standard leveret med et meget generøst udstyrsniveau.
Derudover kan du skræddersy den med Subaru tilbehør, så den passer din livsstil og dine interesser perfekt.
Skal den være endnu mere praktisk, funktionel eller personlig?
Det originale tilbehør matcher din Subaru i både kvalitet og holdbarhed.

Tilbehør

Tilbehør

 • Transport

 • Komfortudstyr

 • Beskyttelse

 • Eksteriør

 • Interiør

 • Sikkerhed

 • Fælge

 • Motorvarmer