OUTBACK

SUBARU OUTBACK

SIKKER, KØREGLAD
OG ROBUST

Subaru Outback er udviklet med ejeren i fokus. Lastkapacitet, funktionalitet og trækkapacitet er topprioriteter. Det er kvaliteter, der gennem årene har gjort Outback til en sikker favorit og førstevalg hos aktive familier, som ikke vil give afkald på høj sikkerhed, fremkommelighed og komfort.

Outback tilbyder masser af funktioner, der letter et aktivt liv. Kraftige tagrails, et stort bagagerum med en stor kvadratisk åbning, for at nævne nogle få.

Store glasoverflader og smalle stolper giver Outback klassens førende udsyn hele vejen rundt, hvilket bidrager til en mere sikker og meget komfortabel kørsel.

Fuld kontrol over omgivelserne og et logisk struktureret førermiljø med letlæselige instrumenter. Dette er et kendetegn for Subaru og et lysende eksempel på primær sikkerhed når det er bedst.

Subarus mål er at bygge verdens sikreste biler, og alle tests viser, at vi når det mål med alle vores nye biler. Visionen er, at ingen skal komme til skade i en Subaru eller på grund af en Subaru. Vores mål er ikke kun at beskytte dem i bilen, men også andre trafikanter som cyklister og fodgængere.

 

MERE SIKKERHED

TRAFIKSKILT REGISTRERING

Den nye Outback læser hastighedsskilte og kan forbinde oplysningerne til fartpiloten.

ADAPTIV FJERNLYS

Øget sikkerhed takket være det adaptive fjernlys, der ikke blænder modkørende trafik, og svingende lys, der følger rattets bevægelser på snoede veje.

ANSIGTSGENKENDELSE

Et infrarødt kamera med ansigtsgenkendelse læser konstant dine øjenbevægelser og kan advare med lyd og lys, hvis du mangler opmærksomhed på kørslen eller falder i søvn.

FLERE FUNKTIONER

INDBYGGET TAGBØJLER

Nye tagrails med indbygget tagbøjler. Foldes let fremad med et håndgreb. Altid med, altid klar og yderst funktionel.

AUTOMATISK ÅBNING

Ved hjælp af en sensor kan du let åbne bagklappen med en armbevægelse.

STARTEX BETRÆK

Nu kan du vælge Startex, som er et slidstærkt og vandafvisende polstring i polyurethan, der er let at rengøre.

MERE OM OUTBACK

11,6" TOUCH SKÆRM

Outback har altid haft et godt informationssystem. Men med en stående berøringsskærm på 11,6 tommer er den nu blevet endnu bedre. Den styrer de fleste af bilens funktioner og er selvfølgelig kompatibel med både Apple CarPlay og Android Auto.

FRIHØJDE

Det har altid været let at komme rundt med Outback, men med en frihøjde på 21,3 cm er det nu endnu lettere.

NY PLATFORM

Outback er bygget på den nye Subaru Global Platform. Sammenlignet med den foregående er dette dobbelt så vridningsstivt. Det giver endnu højere sikkerhed, forbedret komfort og en mere støjsvagt kabine.

 

Vil du køre en ny Subaru Outback?

 

Kontakt en forhandler