location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter
Version

Version

Version  Vejl. udsalgspris Gearkasse
2.5i Active 499 900 ddk Lineartronic
2.5i Ridge 544 900 dkk Lineartronic

Version  Vejl. udsalgspris Gearkasse
2.5i Summit 589 900 ddk Lineartronic

360°

360°

 

Wilderness Green
EKSTERIØR

EKSTERIØR

VÆLG NYE VEJE.

Sæt dig ambitiøse mål. Outback bringer dig frem, hvilken vej du end vælger. Takket være den stærke og harmoniske Subaru Boxermotor med klassens bedste brændstofforbrug. Den robuste konstruktion og de stærke præstationer giver dig mulighed for at prøve spor, hvor ingen har været før. Outback rydder begrænsningerne af vejen og giver dig selvtillid til at køre lige derhen, hvor du vil. Det dynamiske design understreger dens rå og robuste personlighed, mens det gennemførte interiør byder på nye, forfinede materialer og betryggende brugervenlig teknologi.

 

Eksteriør udstyr

INTERIØR
 • Interiør
 • Teknik
 • Komfort
 • Plads
 • 360°
Interiør

INTERIØR

ET INTERIØR DER OPFYLDER DINE BEHOV.

Det indbydende interiør lokker dig ind i den behagelige kabine. Udsøgte materialer og brugervenlig teknologi sikrer høj komfort og stor bekvemmelighed, mens den gennemtænkte opbevaringsplads giver fleksibilitet til alle hverdagens små eventyr.

Interiør udstyr

Teknik

INTERIØR

Intuitiv teknik som løfter oplevelsen

Gør hver dag til noget særligt. Det innovative design og teknologien bag Outback gør arbejdet for dig og er nyttigt i dagligdagen. En 7-tommer central touchskærm og et LCD-display giver dig adgang til det hele. Det velspillende premium lydsystem med 12 Harman Kardon højttalere*2 eller standard lydanlægget med seks højttalere fryder alle i bilen. Derudover er hele systemet kompatibelt med smartphones, så du altid kan holde forbindelsen.*1

LÆS MERE OM TEKNIK

Komfort

INTERIØR

ET INTERIØR DER OPFYLDER DINE BEHOV.

Det indbydende interiør lokker dig ind i den behagelige kabine. Udsøgte materialer og brugervenlig teknologi sikrer høj komfort og stor bekvemmelighed, mens den gennemtænkte opbevaringsplads giver fleksibilitet til alle hverdagens små eventyr.

Plads

INTERIØR

FLEKSIBLE LØSNINGER.

Der er plads til mere af dit liv i en Outback. Lastkapaciteten giver dig plads til op til fire 80-liters kufferter. Gulvet er gjort plant for at få størst mulig kapacitet. Du kan også ændre indretningen takket være bagsæderne, der kan deles i forholdet 60/40. På den måde kan du køre med store genstande og et varierende antal passagerer.

360°

INTERIØR

EYESIGHT

EYESIGHT

Hos Subaru tror vi på allround sikkerhed, og en vigtig del af den er at undgå kollisioner, så det ikke kommer til ulykker. Derfor har vi udviklet EyeSight*1, et banebrydende hjælpesystem til støtte for føreren. Som et ekstra sæt øjne til vejen bruger EyeSight to stereokameraer til at opfange tredimensionelle farvebilleder med fantastisk billedgenkendelse, næsten på niveau med det menneskelige øje. Systemet bruger billeder fra begge kameraer til præcist af registrere form, hastighed og afstand. Og det registrerer ikke kun køretøjer, men også motorcykler, cyklister og fodgængere.*2 Når en potentiel faresituation bliver registreret, advarer systemet dig og aktiverer sågar bremserne, hvis det er nødvendigt for at undgå en ulykke. Med et så dramatisk forbedret sikkerhedsniveau reducerer EyeSight presset på dig bag rattet og styrker din sikkerhed, når du er undervejs i din Outback.

Lær mere om Eyesight

TEKNOLOGI
 • Boxermotor
 • Symmetrical AWD
 • Gearkasse
 • X-Mode
Boxermotor

TEKNOLOGI

Den vandret orienterede konfiguration af en Subaru Boxermotor placerer stemplerne 180 grader over for hinanden, så profilen er lavere og mere flad end for andre motortyper. Det giver en motor – og en bil – med et lavere tyngdepunkt, en lavere profil og en mere afbalanceret vægtfordeling.

Lær mere om boxermotor

Symmetrical AWD

TEKNOLOGI

Kontrol giver selvtillid, og stabilitet skaber en smidighed, der begejstrer i den nye Outback. Subarus biler inspirerer til selvtillid bag rattet som en naturlig følge af den stabile konstruktion af det symmetriske firehjulstræk i kombination med Subarus fint afbalancerede boxermotorer. Teknologien giver perfekt kontrol på alle underlag og under krævende forhold. Outback udmærker sig ved perfekt sideværts balance og styrepræcision, da alle større komponenter orienterer sig efter længderetningen, mens det lave tyngdepunkt giver en engagerende og responsiv kørsel. De unikke fordele ved symmetrisk firehjulstræk er hemmeligheden bag de inspirerende køreegenskaber og gør det nemmere for dig at undgå farlige situationer.

Lær mere om Symmetrical AWD

Gearkasse

TEKNOLOGI

Skabt til at få mest muligt ud af din Subaru Boxermotor og det symmetriske firehjulstræk. Lineartronic CVT variabel transmission holder motoren i dens ideelle effektområde og sikrer Outback klassens førende brændstofforbrug. Nye skiftekontroller gør kørslen jævn, behagelig og responsiv. Skiftekontrollerne har en trinvis, variabel form for kontrol, der harmonerer med ændringer i bilens hastighed og motorens omdrejninger, så føreren mærker skiftepunkter ved acceleration. Det giver en tæt og sikker forbindelse mellem bil og fører.

Lær mere om gearkasser

X-Mode

TEKNOLOGI

Du kommer sikkert frem i den kompetente Outback. Symmetrisk firehjulstræk garanterer et fantastisk greb i sne, i regn og på barske veje. Og med X-MODE og Hill Descent Control er den suveræn til at forcere stejle stigninger og ufremkommeligt terræn.

LÆS MERE

SIKKERHED
 • EURO NCAP
 • Aktiv / Passiv sikkerhed
EURO NCAP

SIKKERHED

5-stjernet Euro NCAP rating

Subaru Outback er blevet tildelt den maksimale 5-stjernede sikkerhedsrating i Euro NCAP (European New Car Assessment Program) testprogrammet.

Aktiv / Passiv sikkerhed

SIKKERHED

Alle om bord i bilen er vigtige, og derfor går den nye Outback langt for at beskytte dig og dine passagerer med pålidelige sikkerhedssystemer som hele syv SRS* airbags, ringformede rammer til forstærkning samt et grundlæggende design, der gør kabinen sikker. Livet er fyldt med risici, men vi har sørget for, at din Outback er med til at sikre alt, hvad der er værdifuldt.

LÆS MERE


GØR OUTBACK TIL DIN HELT EGEN.

Skræddersy din Outback til dig og din livsstil med Subaru tilbehør.
Styrk komfort, funktionalitet og individualitet med originale Subaru produkter,
der er skabt med samme pasform og kvalitet som bilen selv.

Tilbehør

Tilbehør

 • Transport

 • Komfortudstyr

 • Beskyttelse

 • Eksteriør

 • Interiør

 • Sikkerhed

 • Fælge

 • Motorvarmer

 • Audio & Navigation