OUTBACK

Find Forhandler

SUBARU OUTBACK

OPLEV MERE 
AF VERDEN
DERUDE

Pioneren blandt crossovers. Den første Outback, der kom til Sverige, blev købt af Volvo, som to år senere kunne lancere Volvo V70 XC.

FÅ MERE UD AF …

HVER ENESTE MULIGHED

Gå aldrig glip af et eventyr. Outback inspirerer til udfordringer og øger dine muligheder for at gøre præcis, hvad du vil. 

Designet forstærker bilens rå og kompromisløse personlighed, mens interiøret er præget af eksklusive materialer og funktionel teknik. I en Outback kan du beherske udfordringerne med komforten intakt.

TID TIL EN PRØVETUR?

Den bedste måde at opleve Outback på er at prøvekøre den.
Hjertelig velkommen hos vores forhandlere.

Book en prøvekørsel

VERDENS STØRSTE INDEN FOR FIREHJULSTRÆK

Siden 1972 har firehjulstræk været et kendetegn for Subaru, og stort set alle vores biler trækker på alle fire. Vi fremstiller over en million biler med firehjulstræk hvert år. 50 procent flere end Audi og dobbelt så mange som Land Rover, hvilket gør os til den største i verden.

Læs mere om vores firehjulstræk

Sikkerhed

Subaru bygger verdens sikreste biler og har arbejdet aktivt med fokus på maksimal sikkerhed siden starten i 1958. Allerede i 60'erne gennemførte fabrikken sine egne crashtest. Man var tidligt ude med en fjedrende ratsøjle, og med boxermotorens indtog sørgede Subaru for, at motor og gearkasse blev skubbet ind under bilen i stedet for at blive trykket ind i kabinen. Meget af denne teknologi er adopteret af andre og kan derfor også findes i konkurrerende bilmærker.

Læs mere om vores sikkerhed

FLEKSIBLE LØSNINGER

FORDI DINE BEHOV VARIERER

EKSTERIØR/INTERIØR

Outback rydder begrænsningerne af vejen og giver dig selvtillid til at køre lige derhen, hvor du vil. Det dynamiske design understreger dens rå og robuste personlighed, mens det gennemførte interiør byder på nye, forfinede materialer og betryggende brugervenlig teknologi.

Se mere eksteriør/interiør

FOKUS PÅ FUNKTION

Lastkapaciteten giver dig plads til op til fire 80-liters kufferter. Gulvet er gjort plant for at få størst mulig kapacitet. Du kan også ændre indretningen takket være bagsæderne, der kan deles i forholdet 60/40. På den måde kan du køre med store genstande og et varierende antal passagerer.