Outback

OUTBACK

Ny lav pris 2021!

 

Prisliste

SUBARU OUTBACK

RUMMELIG. HOLDBAR. SIKKER.

Outback har alt, hvad Subaru-ejere elsker. Bilen er uden sidestykke hvad angår sikkerhed, plads og trækkapacitet. Ideel til dem, der leder efter en bil, der passer til alle familieaktiviteter, store eller små.

ALTID FIREHJULSTRÆK

For Subaru er firehjulstrækket først og fremmest et spørgsmål om sikkerhed. Med firehjulstræk bliver bilen stabil, mere forudsigelig og får bedre vejgreb. Det gør dig mere sikker som chauffør, og du behøver aldrig at gå på kompromis med vejgrebet.

Læs mere om firehjulstræk

Eyesight

VERDENSLEDENDE FØRERASSISTANCE
-SYSTEM

EyeSight er dine to ekstra øjne på vejen, dvs. de to farvekameraer, ser hvad der sker foran bilen. EyeSight er resultatet af 30 års egen udvikling. Biler med EyeSight er involveret i mindre end halvdelen af så mange ulykker og reducerer påkørsler med 84%.

Læs mere om Eyesight

FOKUS PÅ FUNKTION

Outback tilbyder masser af funktioner, der gør livet lettere. Brede dørtrin i bagdørene hjælper dig til nem lastning af tagbagagebæren. Outback tilbyder masser af funktioner, der gør livet lettere. Masser af opbevaringsrum og kopholdere er en selvfølge. Bemærkelsesværdig er også bilens rummelige bagsæde plads med en justerbar ryglæn.

GENNEMTÆNKT. INDE OG UDE.

Outback har det bedste fra to verdener: et robusrt og holdbart ydre kombineret med et smart designet interiør, der gør alle ture behagelige, sikre og sjove. Oplev mere om, hvad Outback kan gøre for dig.

Se flere detaljer

PLADS TIL DIN LIDENSKAB

Ski, cykel, hund, jagt, fiskeri eller natur som helhed. Vi brænder alle sammen for forskellige ting. Derfor er det let at tilpasse din Outback og skabe plads til alt og dem du holder af. Helt fra starten får du et generøst lasterum med et fladt gulv, der rummer op til fire kufferter på 80 liter.

Tilbehør

TID TIL EN PRØVETUR?

Den bedste måde at opleve Outback på er at prøvekøre den.

Book en prøvekørsel

Find Forhandler

FIND DIN NÆRMESTE
FORHANDLERFind en forhandler eller et værksted i nærheden, hvor du kan få eksperthjælp og en prøvetur.