4 MODELLER.
EN FOR DIG.

VORES BILER

DET SAMME HØJE SIKKERHEDSNIVEAU.
FIRE FORSKELLIGE DESIGNS.

En Subaru er altid en Subaru. Vi bygger biler til dem, der ønsker en verdensledende og altomfattende sikkerhed, funktionel og en bil, der holder, og selvfølgelig skal det selvfølgelig være sjovt at køre.

Dit valg handler om, hvilken model du føler dig mest hjemme i. Og frem for alt, hvilken rolle du vil have, at den skal spille i din hverdag.

HVAD FÅR DU I DIN SUBARU?

ALT ER INKLUDERET. I ALLE MODELLER.

Eyesight

HØJESTE SIKKERHED

Vi ønsker ikke at gå på kompromis med sikkerhed. Derfor er vores verdensledende driverassistent-system, EyeSight, inkluderet, når du køber en Subaru. Sikkerhed må aldrig være et spørgsmål, da vores mål er at bygge verdens sikreste biler.

Læs mere om sikkerhed

Subaru XV e-boxer med takbox

ALTID FIREHJULSTRÆK

For Subaru er firehjulstrækket først og fremmest et spørgsmål om sikkerhed, derfor er det inkluderet i alle vores modeller. Firehjulstræk giver dig også off-road kapaciteter og en fremragende trækkapacitet.

Læs mere om firehjulstræk

Forester
barn tittar ut från bil

SUBARU – KOMPLET FRA STARTEN

Vi lover, at du er sikker i en Subaru, og at den altid vil hjælpe dig i hverdagen og eventyret. Men vi kan kun holde dette løfte, hvis alt sikkerhedsudstyr er inkluderet - og det er det. Vi kan også love dig en funktionel bil, uanset hvor du skal hen. Men selv dette løfte kan kun opfyldes, hvis alle de nødvendige funktioner er inkluderet fra starten - og det er de. Hvis du vil sammenligne prisen på en Subaru med en anden bil, skal du altid tage hensyn til alt det udstyr der er inkluderet hos os. Vi vil rigtig gerne sammenlignes.

KLAR TIL EN TUR?

TESTKØR NU

FIND FORHANDLER