location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Forester X-Line

 

Prisliste Påhængsvægte

Forester X-Line

 

Prisliste Påhængsvægte

Version

Version

Version Vejl. udsalgspris Gearkasse
2.0 XL 423 880 dkk Lineartronic
2.0 XS 453 880 dkk Lineartronic
2.0 XE 503 880 dkk Lineartronic

 

360°

 

 

Crystal Black Silica
EKSTERIØR

EKSTERIØR

Ægte robusthed er en blanding af beskedenhed, styrke og udholdenhed. Kvaliteter, som Forester X-Line understreger med et selvsikkert, seriøst design. Mere markant og stilfuldt end nogensinde tilbyder Forester X-Line en elegant, afbalanceret fremtoning, der passer perfekt til dens overbevisende og harmoniske præstationer.

Eksteriør udstyr

INTERIØR
 • Interiør
 • Komfort
 • Plads
 • 360°
Interiør

INTERIØR

Kabinen i Forester X-Line tager imod dig og dine passagerer med moderne komfort og et interiør, der giver alle god plads og en høj grad af funktionalitet. For at imødekomme alle dine ønsker og behov har vi placeret hver eneste funktion i Forester X-Line præcis der, hvor du skal bruge den. Alt er designet rummeligt og gennemtænkt, så det er lettere at komme til og en fornøjelse at køre bilen.

Interiør udstyr

Komfort

INTERIØR

Når du tager hjemmefra, behøver du ikke efterlade alt derhjemme. Hold forbindelsen – uden at blive afledt – med teknologi, der er intuitiv og nem at bruge. Forester X-Line kobler dig op, når du er undervejs, med infotainment, navigation og lydsystemer, du kan kontrollere via et enkelt tryk med fingeren. Med opkobling af smartphone eller iPhone er du aldrig langt fra dine egne spillelister.

Plads

INTERIØR

Forester X-Line er klar til at holde trit med dit liv lige fra planlagte ferier til spontane weekendture. Det brede lastrum kan rumme fire store kufferter og pladskrævende fritidsudstyr, mens den elektriske bagklap, store døråbninger og lave sidetrin gør det lettere og hurtigere at læsse af og på. Skal du transportere lange genstande, kan bagæsdet deles 60/40 og fældes helt ned.

360°

INTERIØR

EYESIGHT

EYESIGHT

Hos Subaru tror vi på allround sikkerhed, og en vigtig del af den er at undgå kollisioner, så det ikke kommer til ulykker. Derfor har vi udviklet EyeSight*1, et banebrydende hjælpesystem til støtte for føreren. Som et ekstra sæt øjne til vejen bruger EyeSight to stereokameraer til at opfange tredimensionelle farvebilleder med fantastisk billedgenkendelse, næsten på niveau med det menneskelige øje. Systemet bruger billeder fra begge kameraer til præcist af registrere form, hastighed og afstand. Og det registrerer ikke kun køretøjer, men også motorcykler, cyklister og fodgængere.*2 Når en potentiel faresituation bliver registreret, advarer systemet dig og aktiverer sågar bremserne, hvis det er nødvendigt for at undgå en ulykke. Med et så dramatisk forbedret sikkerhedsniveau reducerer EyeSight presset på dig bag rattet og styrker din sikkerhed, når du er undervejs i den Forester.

Lær mere om EyeSight

TEKNOLOGI
 • Boxermotor
 • Symmetrical AWD
 • Gearkasser
Boxermotor

TEKNOLOGI

Få andre SUV’er tilbyder samme selvsikkerhed og reaktionsevne som Forester X-Line, og den vigtigste grund finder du under motorhjelmen – Subaru Boxermotoren. Den vandret orienterede konfiguration af Subaru Boxermotoren placerer stemplerne i en 180 graders vinkel i forhold til hinanden og giver dermed en lavere og fladere profil end andre motortyper. Det giver motoren – og dermed hele bilen – et lavere tyngdepunkt og bedre balance. Derudover udligner stemplernes modsatrettede bevægelser hinanden, hvad der også reducerer vibrationerne.

Lær mere om Boxermotor

 
Symmetrical AWD

TEKNOLOGI

Kontrol giver selvtillid, og stabilitet skaber en smidighed, der begejstrer i Forester X-Line. Subarus biler inspirerer til selvtillid bag rattet som en naturlig følge af den stabile konstruktion af det symmetriske firehjulstræk i kombination med Subarus fint afbalancerede boxermotorer. Teknologien giver perfekt kontrol på alle underlag og under krævende forhold. Forester X-Line udmærker sig ved perfekt sideværts balance og styrepræcision, da alle større komponenter orienterer sig efter længderetningen, mens det lave tyngdepunkt giver en engagerende og responsiv kørsel. De unikke fordele ved symmetrisk firehjulstræk er hemmeligheden bag de inspirerende køreegenskaber og gør det nemmere for dig at undgå farlige situationer.

Lær mere om AWD

Gearkasser

TEKNOLOGI

Forester X-Line opnår et inspirerende niveau af reaktionsevne og effektivitet med Lineartronic. Ved at holde motoren på optimale omdrejninger og fastholde det moment, der ellers ofte går tabt ved gearskift, sørger denne unikke gearkasse for dramatisk forbedret brændstoføkonomi. Nye skiftekontroller holder kørslen let, smidig og responsiv med en mere direkte fornemmelse af Subaru Boxermotoren. Den trinløse og den trinvise funktion sikrer en betryggende overførsel af kræfterne ved acceleration. Og sidst, men ikke mindst, er Lineartronic på langs koblet på Active Torque Split AWD, der reagerer på underlaget ved konstant at kontrollere fordelingen af moment mellem for- og bagaksel.

Lær mere om gearkasser

SIKKERHED
Tilbehør

Tilbehør

 • Transport

 • Komfortudstyr

 • Beskyttelse

 • Eksteriør

 • Interiør

 • Sikkerhed

 • Fælge

 • Motorvarmer

 • Audio & navigation