Subaru xv

Prisliste

SUBARU XV

ALT HVAD DU HAR BRUG FOR I ET KOMPAKT FORMAT

I Subaru XV finder du alt, hvad der gør en Subaru til en Subaru. Firehjulstræk, stor frihøjde, rummelig indvendig, slidstærkt ydre og sikkerhed i verdensklasse. Modellen er bygget på Subarus nye platform og har fået titlen som den sikreste bil, i sin klasse, i Euro NCAP.

VERDENSLEDENDE FØRERASSISTANCE

EyeSight er dine to ekstra øjne på vejen, dvs. de to farvekameraer, ser hvad der sker foran bilen. EyeSight er resultatet af 30 års egen udvikling. Biler med EyeSight er involveret i mindre end halvdelen af så mange ulykker og reducerer påkørsler med 84%.

Læs mere om EyeSight

ALTID
FIREHJULSTRÆK

For Subaru er firehjulstrækket først og fremmest et spørgsmål om sikkerhed. Med firehjulstræk bliver bilen stabil, mere forudsigelig og får bedre vejgreb.
Det gør dig mere sikker som fører, og du behøver aldrig gå på kompromis med trækkraft.

Læs mere om firehjulstræk

FOKUS PÅ
FUNKTION

Subaru XV tilbyder masser af funktioner, der gør livet lettere.
Et robust og hårdt design viser, at bilen er bygget til brug.
Høj frihøjde gør det nemt at komme rundt, og det gør det også nemt at komme ind og ud af bilen.

Se flere detaljer

ELEKTRISK ASSISTERET BOXER MOTOR

Med e-Boxer har vi forbedret det, der allerede var godt, og skærpet de kvaliteter, som vi ved at Subaru ejere værdsætter.

Læs mere om e-Boxer

Udviklingsingeniørerne har beholdt det bedste i den nye Subaru XV, men også haft frie hænder til målrettet optimering med blandt andet en ny platform, en integreret elmotor og et hidtil uset niveau i standardudstyr. Nu er den i Danmark.

Mange bilkøbere kender oplevelsen, når de besøger en forhandler, og prisen på bilen bliver højere og højere i takt med, at der bliver sat kryds i udstyrslisten. Sådan er det ikke hos Subaru. Her begynder basismodellen dér, hvor andre mærker for længst er i gang med ekstraudstyret.

Det gælder også Subaru XV, hvor billigste model – Subaru XV Active – er pakket med så meget udstyr som standard, at mange konkurrerende mærker bliver dyrere, når det hele lægges sammen. Dertil kommer lave ejeromkostninger, legendarisk driftssikkerhed og en høj gensalgsværdi.

 

Vil du køre en Subaru XV?

Book en prøvekørsel

GENNEMTÆNKT. INDE OG UDE.

Store glasoverflader og smalle stolper giver Subaru XV-klassens førende synlighed overalt, hvilket bidrager til sikrere og mere afslappet kørsel. Fuld kontrol over omgivelserne og et logisk bygget førermiljø med letlæselige instrumenter.

Se flere detaljer

PLADS TIL DIN LIDENSKAB

Ski, cykel, hund, jagt, fiskeri eller naturoplevelser som helhed. Vi brænder alle sammen for forskellige ting. Derfor er det let at tilpasse din Subaru XV og skabe plads til al ting og dem du holder af.

Tilbehør

FIND DIN NÆRMESTE
FORHANDLERFind en forhandler eller et værksted i nærheden, hvor du kan få eksperthjælp og en prøvetur.

 

 

Find din nærmeste forhandler