Subaru XV

SUBARU XV 

 

Prisliste

XV

EKSTRAUDSTYR
HOS DE ANDRE.
STANDARD HOS OS.

Vi går aldrig på kompromis med sikkerhed, firehjulstræk eller komfort. Det bedste, vi kan tilbyde, er altid standard i alle vores biler. Dette har opbygget et unikt forhold mellem os og vores kunder, som vi er meget stolte af.

Udviklingsingeniørerne har beholdt det bedste i den nye Subaru XV, men også haft frie hænder til målrettet optimering med blandt andet en ny platform, en integreret elmotor og et hidtil uset niveau i standardudstyr. Nu er den i Danmark.

Mange bilkøbere kender oplevelsen, når de besøger en forhandler, og prisen på bilen bliver højere og højere i takt med, at der bliver sat kryds i udstyrslisten. Sådan er det ikke hos Subaru. Her begynder basismodellen dér, hvor andre mærker for længst er i gang med ekstraudstyret.

Det gælder også Subaru XV, hvor billigste model – Subaru XV Active – er pakket med så meget udstyr som standard, at mange konkurrerende mærker bliver dyrere, når det hele lægges sammen. Dertil kommer lave ejeromkostninger, legendarisk driftssikkerhed og en høj gensalgsværdi.

International stjerne inden for sikkerhed

Det er Subarus erklærede mål at bygge verdens sikreste biler, hvor ingen kommer til skade i – og af – en Subaru. Noget kunne tyde på, at det er ved at lykkes, for Subaru XV har i lighed med den nye Forester allerede fået topkarakterer i alverdens sikkerhedstest, herunder den strenge Euro NCAP.

Subaru XV har endda sat ny rekord for sikkerhed og fået tildelt en ”2016-2017 Grand Prix Award” for den højest noterede rating nogensinde (199,7 point) i JNCAP, som er den japanske version af Euro NCAP kollisionstesten. Du får køreglæde forærende, som ikke går på kompromis med sikkerheden.

EyeSight er – stadigvæk – et kapitel for sig

Det er snart nogle år siden, at Subaru lancerede EyeSight assistentsystemet i Subaru Outback. Senere har det fundet vej til Forester, og nu er det standard i den nye Subaru XV. EyeSight er gennem årene blevet løbende forbedret og hører stadig til de bedste systemer af denne type på markedet.

Der ligger mere end 30 års forskning og udvikling bag EyeSight, og biler med EyeSight er involveret i mindre end halvt så mange ulykker, som biler uden. Kollisioner bagfra er faldet med 84 procent.

EyeSight er som et par ekstra øjne, der holder styr på trafikken op til en hastighed på 180 km/t. Systemets hjerte er det stereokamera, der sidder beskyttet bag forruden. Systemet har flere funktioner, og føreren vælger selv, hvilken eller hvilke der skal være aktiveret på turen.

Lyder det kompliceret? Det er det ikke i daglig brug, hvor EyeSight-systemet hurtigt bliver en uundværlig assistent.

Ny platform og en integreret elmotor

Den nye Subaru XV bygger på Subarus nyeste platform, der gør bilen let, stiv og køreglad. Platformen har også gjort plads til en integreret elmotor i gearkassen, der bliver ladet op under kørsel. Den hjælper til ved acceleration og terrænkørsel, og den bidrager til en bedre brændstoføkonomi. Subaru har med eBoxer kort sagt valgt en løsning, hvor elmotoren giver mest mening for dit reelle kørselsmønster.

Slip Subaru XV løs og mærk forskellen

Det tager tid at gennemgå alt det udstyr og den teknologiske innovation, der er bygget ind i den nye Subaru XV, men når man slipper den løs på vejene og ude i terrænet, giver det hele mening. Den nye Subaru XV er et markedets mest interessante tilbud til aktive par og familier, der vil have mest muligt ud af hverdag og fritid.

Subaru XV er robust som få, driftssikker, velkørende og en klassevinder i sikkerhed. Bag rattet giver det tryghed og selvsikkerhed, når turen går sydpå i høj fart, ud på nye eventyr i terrænet eller på indkøb i supermarkedet og varehuset.

Subaru har en 2-liters e-Boxer med integreret elmotor ved gearkassen og i alt 150 hk under motorhjelmen. Den må trække op til 1270 kg og har som standard både Apple CarPlay og Android Auto.

Standardudstyr 2,0 versioner blandt andet:

SUBARU XV

ALT HVAD DU HAR BRUG FOR I ET KOMPAKT FORMAT

I Subaru XV finder du alt, hvad der gør en Subaru til en Subaru. Firehjulstræk, stor frihøjde, rummelig indvendig, slidstærkt ydre og sikkerhed i verdensklasse. Modellen er bygget på Subarus nye platform og har fået titlen som den sikreste bil, i sin klasse, i Euro NCAP.

XV fem stjärnor i Euro NCAP

VERDENSLEDENDE FØRERASSISTANCE
-SYSTEM

EyeSight er dine to ekstra øjne på vejen, dvs. de to farvekameraer, ser hvad der sker foran bilen. EyeSight er resultatet af 30 års egen udvikling. Biler med EyeSight er involveret i mindre end halvdelen af så mange ulykker og reducerer påkørsler med 84%.

Læs mere om EyeSight

Subaru XV e-boxer med takbox

ALTID FIREHJULSTRÆK

For Subaru er firehjulstrækket først og fremmest et spørgsmål om sikkerhed. Med firehjulstræk bliver bilen stabil, mere forudsigelig og får bedre vejgreb. Det gør dig mere sikker som fører, og du behøver aldrig gå på kompromis med trækkraft.

Læs mere om firehjulstræk

XV med öppet bagage

FOKUS PÅ FUNKTION

Subaru XV tilbyder masser af funktioner, der gør livet lettere. Et robust og hårdt design viser, at bilen er bygget til brug. Høj frihøjde gør det nemt at komme rundt, og det gør det også nemt at komme ind og ud af bilen.

ELEKTRISK ASSISTERET BOXER MOTOR

e-boxer

Med e-Boxer har vi forbedret det, der allerede var godt, og skærpet de kvaliteter, som vi ved at Subaru ejere værdsætter.

Læs mere om e-Boxer

Vil du køre en Subaru XV?

Book en testkørsel

Find Forhandler

Panorama

GENNEMTÆNKT. INDE OG UDE.

Store glasoverflader og smalle stolper giver Subaru XV-klassens førende synlighed overalt, hvilket bidrager til sikrere og mere afslappet kørsel. Fuld kontrol over omgivelserne og et logisk bygget førermiljø med letlæselige instrumenter.

Se flere detaljer

Subaru XV

PLADS TIL DIN LIDENSKAB

Ski, cykel, hund, jagt, fiskeri eller naturoplevelser som helhed. Vi brænder alle sammen for forskellige ting. Derfor er det let at tilpasse din Subaru XV og skabe plads til al ting og dem du holder af.

Tilbehør

FIND DIN NÆRMESTE
FORHANDLERFind en forhandler eller et værksted i nærheden, hvor du kan få eksperthjælp og en prøvetur.