location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter
Version

Version

Version Vejl. udsalgspris Gearkasse
1.6i Base  303 880 dkk Lineartronic
1.6i Ridge 373 880 dkk Lineartronic

 

 

 

 

360°

360

Cool Grey Khaki
EKSTERIØR

EKSTERIØR

SUBARU XV har sin helt egen kombination af stilfuldt design til byen og et robust look til det grove. Den inviterer dig til at leve livet lidt mere og realisere alle dine drømme. Med SUBARU XV kan du gøre alt det, du holder af. Komfortabelt og med stil. Så hvorfor ikke gøre hver dag til en underholdende oplevelse? 

Læs mere

INTERIØR
 • Interiør
 • Plads
 • Hold kontakten
 • 360°
Interiør

INTERIØR

Når du åbner dørene på SUBARU XV lægger du straks mærke til det moderne og sportslige kabinedesign. Mere rummelig og finpudset end nogensinde, med flotte ergonomiske sæder, der gør selv den lange tur til en behagelig og underholdende oplevelse for alle om bord.

Se mere

Plads

INTERIØR

FYLD OP MED EVENTYR FÅ MINDER MED HJEM

Med SUBARU XV bliver din tur ud i det blå både praktisk og fleksibel. Lastrummet er  redt, næsten kvadratisk, med en stor laståbning, så det er nemt at læsse bagagen af og på.

Læs mere 

Hold kontakten

INTERIØR

SUBARU XV er udstyret med et infotainmentsystem, der holder dig forbundet overalt. Oplev for eksempel en 8 tommer*1 touchskærm, der giver dig enkel og intuitiv adgang til navigation*2, radio og musik, mens multifunktionsdisplayet holder dig opdateret om de vigtigste data på bilen. Den store touchskærm, instrumentdisplayet og multifunktionsdisplayet er forbundet og bidrager afgørende til din underholdning og sikkerhed undervejs.

LÆS MERE

360°

INTERIØR

EYESIGHT

EYESIGHT

Førerassistentsystemet EyeSight anses af mange uafhængige instanser for verdens bedste. EyeSight overtager ikke kørslen, men assisterer dig for at undgå ulykker. EyeSight er baseret på et stereokamera og er unikt, fordi det indeholder alle funktioner i et enkelt integreret system. EyeSight kan skelne mellem biler, cyklister og fodgængere, og bilen bremser automatisk for at undgå kollisioner. Systemet har farvesyn for at kunne identificere bremselys og indeholder desuden adaptiv fartpilot, vognbaneassistent og slingrealarm.

Læs mere

SIKKERHED
 • SIKKERHED
 • Euro NCAP
SIKKERHED

SIKKERHED

SUBARU XV er en særdeles kompetent crossover med samme svingegenskaber og smidighed som en personbil. Kombineret med det permanente firehjulstræk sørger den hurtige styrerespons i SUBARU XV for, at du legende let følger ideallinjen og når frem til din destination med stor komfort og sikkerhed.

LÆS MERE

Euro NCAP

SIKKERHED

Subaru XV er nu også testet hos Euro NCAP og har fået fem stjerner med høje delkarakterer som for eksempel voksenbeskyttelse på 94 og fodgængerbeskyttelse på 84 procent. Alle Subaru-modeller testet hos Euro NCAP siden 2009 har dermed hentet de maksimale fem stjerner.

LÆS MERE

TEKNOLOGI
 • Boxermotor
 • SYMMETRISK FIREHJULSTRÆK
 • Lineartronic
 • Subaru global platform
Boxermotor

TEKNOLOGI

I en boxermotor bevæger stemplerne sig mod hinanden i vandret position. Subaru har i over 50 år forfinet og videreudviklet Subaru Boxermotoren, fordi den giver mange fordele sammenlignet med mere konventionelle konstruktioner. Det gælder blandt andet motorgang, holdbarhed og præstationer.

SYMMETRISK FIREHJULSTRÆK

TEKNOLOGI

Subarus permanente firehjulstræk fordeler kræfterne til alle fire hjul for optimalt vejgreb på våde og glatte veje. Konstruktionen er symmetrisk og horisontal, hvad der giver et lavt tyngdepunkt og dermed mere stabile og sikre køreegenskaber.

se film her

Lineartronic

TEKNOLOGI

Lineartronic er en trinløs gearkasse, der tilpasser udvekslingen til kørslen og giver en effektiv og smidig acceleration samt et optimeret brændstofforbrug. Lineartronic i SUBARU XV er koblet til en aktiv fordeling af momentet, hvor firehjulstrækket som standard sender 60 % af kræfterne til forhjulene og 40 % til baghjulene. Ved behov justeres det op til 50/50, når betingelserne kræver det.

Subaru global platform

TEKNOLOGI

Subaru Global Platform (SGP) er den underliggende platform, som kommende generationer af Subaru-modeller hviler på. Den styrker sikkerhed og præstationer året rundt og er afgørende for hele den køreoplevelse, du kun får i en Subaru. Den er – kort sagt – fremtiden for Subaru og øger såvel køreglæde som sikkerhed for både fører og passagerer i SUBARU XV.

Tilbehør

Tilbehør

 • Transport

 • Komfortudstyr

 • Beskyttelse

 • Eksteriør

 • Interiør

 • Sikkerhed

 • Fælge

 • Motorvarmer